- 11 Nisan 2007
- 83.032
- 481.914
Dün evde yoktum bugün evdeyim yarın da evde olmayacağım bonus bugünde çıkarsam evi unuturum
Sanki evde çok şey oluyon da ha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dün evde yoktum bugün evdeyim yarın da evde olmayacağım bonus bugünde çıkarsam evi unuturum
Ben haşlamadan doğrayıp buzluğa atıyorumefser semiz otu buzlukta oluyomu hiç koymadım ben , çok severim köye gidince annemin bahçeden toplayıp koyarım
inşallah
Maşallah ya ben 1 ayı aşkındır diyetteyim veremiyorumBu arada hala diyet yapanlar var mı :) ben 3.5 kg verdim bugün 3.haftaya başlıyorum
Kalkıyımda yalandan bi süpürüyüm sonra kahve içiyim bariSanki evde çok şey oluyon da ha
Biraz önce yine bi efkarlandım ağladım ağladım. Kalktım Kur'an okudum namaz kıldım şimdi de kızıma tarhana pişircem
Uyuyamadım abla ya gezmeye diye çıktım tansiyon fenalarda eve yeni geldimAktif Lora sen nirdesinnn saat kaç oldu gelmedin uyuyormusunnn
Sen zaten kilon yokken sen bu kiloyu nerden verdin senBu arada hala diyet yapanlar var mı :) ben 3.5 kg verdim bugün 3.haftaya başlıyorum
Ne kadar çok semiz otu dedinYemeği yaptım dolaba attım bir pişmesi kaldı
Mutfağı topladım
Yemeğin yanına yoğurtlu semiz otlu köftelerini döktüm
Kıza yemek hazırladım o geldi yemek yedi
Bahceden gelen semiz otu var onları suya bastım
Çamaşır serdim tekrar makineye çamaşır attım
Şimdi bir kahve molası arkasından semiz otları ayıklayacam yıkayacam mutfağı toplayacam artan semiz otlarını doğrayıp buzluğa atcağım
Gideceğim yerden haber gelmedi bekliyorum
Gitmezsem kızı derse başlatırım yoksa ders akşama kalır
Diyetisyene gittim abla o ne derse onu yiyorum :)) tek tük kaçamak oldu tabimaşallah canım güzel kilo vermişsin neler yaptın , yazda bizede örnek olsun
Evet çok oldu. Başka yere yazıldım eylülde başlayacak inşallahAfiyet olsun yavruya senin derslerin bitti mi tecvid falan?
Az bi göbeğim kaldı yaaSen zaten kilon yokken sen bu kiloyu nerden verdin sen
Üşengeçlik yaa bi girsem hallederim de hiç bir şeyi aşırı incelemeye hevesim yok yaa niye böyle oldum bilmiyorumUlan napıyon 2 günde dolaba sanayi tipi dolap mı ne bu bildiğimiz buzdolabı değil mi?
Üşengeçlik yaa bi girsem hallederim de hiç bir şeyi aşırı incelemeye hevesim yok yaa niye böyle oldum bilmiyorum
Bence de bence deAnaaa bi de genç olacaklar
Dolaba aynı anda girelim randevulaşıp
Hani hiç bi yere girmicektin elti gücü mü buÇok yoruldum tek tek yazamıycam şimdi ama ayakkabılığı bile boşaltıp temizledim düşünün
SEn eltinle gir sizi ayırmayalımBence de bence de
Ben 4 gibi girerim diye düşünüyorum bi dışarı çıkıp geleyim de amma gözüm de büyüdüAnaaa bi de genç olacaklar
Dolaba aynı anda girelim randevulaşıp
Anaaa bugün müBen 4 gibi girerim diye düşünüyorum bi dışarı çıkıp geleyim de amma gözüm de büyüdü