- 12 Haziran 2019
- 17.545
- 106.353
- 36
Yoksa iş mi yapıyor destan mı yazacak buraya@Aktif Lora sen nirdesinnn saat kaç oldu gelmedin uyuyormusunnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yoksa iş mi yapıyor destan mı yazacak buraya@Aktif Lora sen nirdesinnn saat kaç oldu gelmedin uyuyormusunnn
Tişikkirlir cinimmm Bu azmimi gelecek olan eltime borçluyumMaşallahın var limonsuz
Biraz mola verdim gel beraber gidelimBenim yine bi şey yapasım yok ya
Abla malesef balkonum yokGönülcüm yaz günü kurutma mı kullanıyorsun mak.bitene kadar asılan çamaşırlar kuruyor
Yooo bence iyi bile yapmışsın emeğine sağlık ben de eşim evdeyken mutfak işleri hariç bişey yapamıyorum.Yatak toplandı ✓
Çöp atıldı ✓
Bulaşık Makinesi çalıştırıldı ✓
Wc lavabo yıkandı ✓
Eşim bu hafta evde hiç bir iş yapamıyorum çayıydı kahvesiydi
Bide ağrılar var tabi
Benimde aynı şekildeBenim yine bi şey yapasım yok ya
Olabilir mi öyle ise kocaman takıcammmYoksa iş mi yapıyor destan mı yazacak buraya
Yemeği yaptım dolaba attım bir pişmesi kaldıSeni bi ben anladım ben de yanlış anladım
Ben Tas kebabı yapıcam canım yanına pilav mercimek çorbası salata
maşallah canım güzel kilo vermişsin neler yaptın , yazda bizede örnek olsunBu arada hala diyet yapanlar var mı :) ben 3.5 kg verdim bugün 3.haftaya başlıyorum
efser semiz otu buzlukta oluyomu hiç koymadım ben , çok severim köye gidince annemin bahçeden toplayıp koyarımYemeği yaptım dolaba attım bir pişmesi kaldı
Mutfağı topladım
Yemeğin yanına yoğurtlu semiz otlu köftelerini döktüm
Kıza yemek hazırladım o geldi yemek yedi
Bahceden gelen semiz otu var onları suya bastım
Çamaşır serdim tekrar makineye çamaşır attım
Şimdi bir kahve molası arkasından semiz otları ayıklayacam yıkayacam mutfağı toplayacam artan semiz otlarını doğrayıp buzluğa atcağım
Gideceğim yerden haber gelmedi bekliyorum
Gitmezsem kızı derse başlatırım yoksa ders akşama kalır
Olmaz mı evi süpürmem gerek camları silmem gerek ama bi uyuşukluk var üstümdeEvde yapılacak iş yoksa, ondan mı canın bir şey yapmak istemiyor hayalim
Yaa bu nasıl tatlı bi anlatım böylee
Çekirdek tahılı mükemmel bunu bende kullanırım
Ne diyelim afiyet şifa olsun pişmanlık duymuyoruz yediklerimizden
Ama akşam saat 10 da un helvası olmamış ablam gözünü sevdiğim sonra şeker dengesi bozuluyor titremeler başlıyor
Akşam yemeğinden sonra cignenir bisey yememeye yemin ettim ben Allahim da beni affetsin ama napayim başka türlü bu nefis durmuyor
Dün evde yoktum bugün evdeyim yarın da evde olmayacağım bonus bugünde çıkarsam evi unuturumKız sana noldu yaaa dışarı çıksan evde çok durmasan daha iyi gelir belki Hayalkuran
Ulan napıyon 2 günde dolaba sanayi tipi dolap mı ne bu bildiğimiz buzdolabı değil mi?Anoo Eltin mi geliyor ne güzel
Kız ben 2 güne anca buzdolabini temizlerim zaten