- 23 Mart 2022
- 14.153
- 52.857
- 41
Gözün aydın annaneeeeBenim kuşum yumurtladı sanırım bir yumurtamız dolu annane oluyorum çıkarsa sizlerle tanıştırırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gözün aydın annaneeeeBenim kuşum yumurtladı sanırım bir yumurtamız dolu annane oluyorum çıkarsa sizlerle tanıştırırım
Benimki aktiflik değil bağımlılık serocum seninki daha güzel.
Günaydın bu arada
Günaydın canım bende seni etiket edecektim bu gün, nasılsın diye
Aklımdayken diğer kaçak dostları da etiket edeyim
@Tiniminimavihanim
@HejaR12
@Lidlaylim
@O1deren87
Huuuu ses verin nasılsınız canlar
Ben yazıp tekrar gelene kadar 2 sayfa konuşulmuş bile :) şimdi anladım Bonus evet sizinki aktiflik değilmiş :)) gerçi zamanında bende bundan müzdarip olup konu açmıştım şimdi hatırladım:)))Canımmm hoşgeldin nasılsın
Canım geç vakitte bisey yememe kuralı koy kendine akşam çiğneme olayı olmaması gerekiyorDün gece 1 kase çekirdek yedim ben gönül
Dün bende annemdeydim su az içtim kahvaltıda beyaz ekmek yedim ama akşam yemeğinde ekmek yemedim gönülcümDiyet arkadaşlarım Bonus Hayalkuran
Dün bende misafirlikte yemeğin yanında pilav yedim yarım dilim ekmek ve çay yanı tatlı yedim
Kendime dışarısı ve misafirlik gelme gitme durumlarında serbestlik koydim ama onun harici yok o yüzden bugün Kahvaltımı geciktiriyirorum
Dün suyu baya az ictim
Sizin nasıl geçti dün
Supersin canım peki akşam yemeğinden sonra bisey yedin miDün bende annemdeydim su az içtim kahvaltıda beyaz ekmek yedim ama akşam yemeğinde ekmek yemedim gönülcüm
GünaydınnGünaydın kızlar
Seni bi ben anladım ben de yanlış anladımKahvaltıya kadar işte 1 saat toplayıp inerim sonra çıkarım yemek falan
Ben Tas kebabı yapıcam canım yanına pilav mercimek çorbası salataSabahtan akşam yemeği ayarlayacaklar varmı
Ohhh miss gibi okuyunca ferahlama geldi ellerine sağlıkMakinaya çamaşır attım çalıştırdım
Evi süpürdüm
Tekrar topladım bütün odaları
Yatakları topladım
Misafir geleceği için ekstra güzel pikeler serdim yataklara
Koltuk örtülerini serdim
Bütüüüüün evi dip bucak sildim
Sorma valla camlardan rüzgar girdikçe ferah ferah kokuyorOhhh miss gibi okuyunca ferahlama geldi ellerine sağlık