Diyet arkadaşlarımBonus -Hayal
Dün bende misafirlikte yemeğin yanında pilav yedim yarım dilim ekmek ve çay yanı tatlı yedim
Kendime dışarısı ve misafirlik gelme gitme durumlarında serbestlik koydim ama onun harici yoko yüzden bugün Kahvaltımı geciktiriyirorum
Dün suyu baya az ictim
Sizin nasıl geçti dün
Kız dur dolaplara beraber girelim.Eltim 2 gün kalıp gider gibi. O gidince yapalım beni bekleKızlar benim büyük kaba temizlik bitti bitmesine de
Camlar perdeler fonlar halılar hepsi yikandi serildi asıldı silindi
Ammaa velakin dolap içleri yatak odası ve mutfak ve çocuk odası çok ciddi durumda
Her yere el atmam lazım ayıklama ve arınma yapmam lazım
Buralara girecek arkadaşlar ilham verelim birbrimizee
Bugün en acilinden ilk olarak buzdolabi
Yaa bu nasıl tatlı bi anlatım böyleeSevgili gönül,
Dün sabaha piknik masasıyla başladım içeriği sen doldur öğleye doğru çekirdek tahılına geçiş oldu.
Şudur budur derken akşam 10 buçukta un helvası yaptım kızım için gündüz çok iyi olmadığından ondan da yemiş oldum.
Ne artı ne eksiyim sabitim.
6.000 adımım vardır tahmini
Anoo Eltin mi geliyor ne güzelKız dur dolaplara beraber girelim.Eltim 2 gün kalıp gider gibi. O gidince yapalım beni bekle
gönül çekirdek tahılı ne oluyo tam tahıllı un falanmı duymadım hiçYaa bu nasıl tatlı bi anlatım böylee
Çekirdek tahılı mükemmel bunu bende kullanırım
Ne diyelim afiyet şifa olsun pişmanlık duymuyoruz yediklerimizden
Ama akşam saat 10 da un helvası olmamış ablam gözünü sevdiğim sonra şeker dengesi bozuluyor titremeler başlıyor
Akşam yemeğinden sonra cignenir bisey yememeye yemin ettim ben Allahim da beni affetsin ama napayim başka türlü bu nefis durmuyor
Günaydın canım bende seni etiket edecektim bu gün, nasılsın diye
Aklımdayken diğer kaçak dostları da etiket edeyim
@Tiniminimavihanim
HejaR12
@Lidlaylim
@O1deren87
Huuuu ses verin nasılsınız canlar
Yok abla çekirdek tahılgillerden ya bonus da çekirdek yedim yerine daha edebi bir dil kullanmışgönül çekirdek tahılı ne oluyo tam tahıllı un falanmı duymadım hiç
hay Allah bende diyorum yeni bişey miYok abla çekirdek tahılgillerden ya bonus da çekirdek yedim yerine daha edebi bir dil kullanmış
Yani ben öyle anladım
Yok yemedim çok şükürSupersin canım peki akşam yemeğinden sonra bisey yedin mi
Maşallahın var limonsuzÇok bile dinlendim ben işlere devam etmeye gidiyorum
Canım iyi olmanıza sevindim iyi tatillerCanım ben memleketteyim, köydeyim burada telefon çok az çekiyor o da çeken bir yer bulursambiz iyiyiz şükür ay sonu evimize dönüyoruz nasipse herkes iyi mi
Gönülcüm yaz günü kurutma mı kullanıyorsun mak.bitene kadar asılan çamaşırlar kuruyorYatak odasını topladım️
Güneşlik açtım️
Cam zaten hep açık
Yıkanan çamaşırlar vardı onları kurutmaya attım️
Banyo paspaslarini da yıkmaya attım️
Evde yapılacak iş yoksa, ondan mı canın bir şey yapmak istemiyor hayalimBenim yine bi şey yapasım yok ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?