- 12 Haziran 2019
- 17.536
- 106.327
- 36
E hani maratona çıkacaktıkKahvaltıya kv ye inicem eltime de diyeyim bari canım çekti limonsuzun saadetinden.
Ben gidirim işe güce ev mutfak dahil her odasıyla dağınık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
E hani maratona çıkacaktıkKahvaltıya kv ye inicem eltime de diyeyim bari canım çekti limonsuzun saadetinden.
Ben gidirim işe güce ev mutfak dahil her odasıyla dağınık
ekmek yemiyomusun penyezDur yazayım sabah yediklerimi
Sabah 07:30 kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
3 zeytin
3 hurma
Bir lokma peynir
2 bardak su
Bereket versin doydum şükür
E hani maratona çıkacaktık
Ekmek ve reçel yemiyorumekmek yemiyomusun penyez
ben 2 dilim yiyorum yoksa doymamki
bende birazdan yiceklerimi yazıyım
1 haşlanmış yumurta
domates,salatalık
zeytin,peynir
azcıkta reçel 2 dilimde ekmek
Sabahtan akşam yemeği ayarlayacaklar varmı
Ben patlıcan oturtmayı pirinçle yapılanını yapacağımDüşünüyorum şu an efser ne yapsam diye sabahtan olmasa da öğlene koyarım inş
Minnoş biberler almıştım dolma yapayım onları diyorum. Maş fasulyesi yemek olarak yapıyo musun sen?Ben patlıcan oturtmayı pirinçle yapılanını yapacağım
Sebzesini kahvaltı hazırlanırken doğradım
Patlıcaları kızartacağım diyette olanlar fırındada kızarta bilir
Benimkiler onu sevimiyolar barbunya fasülye börülce yapıyorum marşta aynı ama nedense yemiyolarMinnoş biberler almıştım dolma yapayım onları diyorum. Maş fasulyesi yemek olarak yapıyo musun sen?
Maş salata da çok güzel oluyor bunlarda sevmiyoBenimkiler onu sevimiyolar barbunya fasülye börülce yapıyorum marşta aynı ama nedense yemiyolar
Bende börülceli yapıyorum güzel oluyorMaş salata da çok güzel oluyor bunlarda sevmiyo