- 11 Nisan 2007
- 85.140
- 495.928
- 1.223
İnstada gördüm tavıkları pane yapıp koymuşlar dondurucuyaYanımda olsa yapardık bir kaç kere bilen biriyle yaparsan alışırdın![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnstada gördüm tavıkları pane yapıp koymuşlar dondurucuyaYanımda olsa yapardık bir kaç kere bilen biriyle yaparsan alışırdın![]()
Eşim tavukla arası yok oğlanla ben yiyoruzİnstada gördüm tavıkları pane yapıp koymuşlar dondurucuya
Bu mevsimde oluyomu baharda çıkıyo bizim pazarda ama bende hiç yapmadım nasıl olduğunuda bilmiyorumKaldirik ( çiçekli mancar) duymadığına şaşırdım. Çok faydalı bir bitki. bilmediğin ot yok senin nasıl bunu duymadın
Eki Görüntüle 3541880
Çok iyi olur ya. Ben de istiyorum. Hatta sarma da sarıp atayım diyorum kısmetse.Kızlar aslında son Ramazana 15 gün kala anlaşalım hergüne bir şey yapıp atalım buzluğa hepimiz bir gün öncesinden yapaçağımız neyse malzemeleri alalım ertesi akşam yapalım (çalışanlar bebekli arkadaşlarımızda var )
Ben haşlamam suya ıslarım sonra pişirimlik ayırırım. Çok iyi oluyor öyleAnnemde hep koyar özellikle nohut haşlar birer pişirimlik ayırır hazır yemek oluyor ben bazen koyarım![]()
Iii iiih yok bilmiyorumKaldirik ( çiçekli mancar) duymadığına şaşırdım. Çok faydalı bir bitki. bilmediğin ot yok senin nasıl bunu duymadın
Eki Görüntüle 3541880
Ben şimdi katladım yerleştirmesi de nasipD u t haydi katlamıyoz mu çamaşırı
Bende döner gibi yapıp koycam nette gördüm bugünİnstada gördüm tavıkları pane yapıp koymuşlar dondurucuya
EvetAkşamın nasıl olduğu anlaşılmıyor dimi![]()