Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya tek göle inemem eşimle gidicektik onunda bileği ağrıyor zorlamasın diye çıkmadık ben de gündüz çıkıcam zatenÇıkmadınmı
Göl mü siz tatile mi gittiniz yoksaYa tek göle inemem eşimle gidicektik onunda bileği ağrıyor zorlamasın diye çıkmadık ben de gündüz çıkıcam zaten
Yok canım göle yakın oturuyoruz biz K.çekmece gölüGöl mü siz tatile mi gittiniz yoksa
Yaa ne güzel ilerleyen vakitlerde yürürsünüz inşallahYok canım göle yakın oturuyoruz biz K.çekmece gölü
Evet yeni bir gün
Öncelikle abdest aldım️
Gunesliklerin bir kaçını açtım ️
Şimdi kahvaltı hazirlicam
Uzun zaman sonra ilk defa yalnız kahvaltı yapicaz oğlumla
Ve tartildim dünden bu yana 600 gram
O günleri geri de bırakalı çok oldu canım haftada tartılırım ya da haftada 2 şişiren bir şey olursa onu görmek ölçmek için falanBen malesef her gün
Eğer diyete uyduysam 2/ 3 günde tartılıyorum
küçükçekmece tarafından geçiyoruz biz memlekete giderken ayın 10 da gidicez Allah kısmet ederse sana el sallarım bonusYok canım göle yakın oturuyoruz biz K.çekmece gölü
İşte bu helal olsunÇok acayip şeyler istiyorum ama yemiyeceğim size yazmak için
Aslında haftada 1 en doğru olanı imiş ama ben özellikle dikkat edince sürekli tartiliyorum yani her günO günleri geri de bırakalı çok oldu canım haftada tartılırım ya da haftada 2 şişiren bir şey olursa onu görmek ölçmek için falan
Hadi bakalım güncel kilo yazan bi tek benim bu arada onu da size moral olsun diye yazdım benden fazla olduğunuzu düşünmüyorumEğer diyete uyduysam 2/ 3 günde tartılıyorum
Maşallah Seda ne güzel düzenin var eline sağlıkgünaydın .
Merhaba .
Saat 8 de kahvaltı yaptık.
Balkonu topladım.
Cam balkonun camlarını sildim.
Diğer odalarınkini sildim..
bulaşıkları makineye dizdim.
tuvaletleri temizledim.
Yerleri vileda yaptım.
Çöp atıp geldim.
Aspiratörü sildim.
şimdi oturdum.