- 12 Haziran 2019
- 17.536
- 106.327
- 36
Ondan acıkınca elin titriyor tabi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ondan acıkınca elin titriyor tabi
Kaç kişiler malum ben göremiyorumZiyaretçiler iyi akşamlar
Her nerede yaşanıyor ve yaşatılıyorsanız
Kaç kişiler malum ben göremiyorum
Sesim mi kısılmış videoda hahahahahs
Gereksiz yere susuyorsun pariş
Valla kuzum gelmelerini engelleyemiyorsan eğer lafını sakınma .
Ya hayır konuş ya da sus hadisini hatırlat
Videoyu görünce ses beynimde yankılandı zatenSesim mi kısılmış videoda hahahahahs
Uffff ne güzel demişkızlar canlar kardeşim denk gelirse diyor ben evde olunca ve onlar babamın annemin komşusu eşi dostu olunca diyemiyorum gittikleri zaman bir daha gelirlerse şunu diyecem bunu diyecem anne diyorum
Annem cahiller ne konuştuklarını bilmiyorlar deme bir şey ayıp olur diyor ama evde olmasam bende dedim
Iki gün önce kız kardeşim teyze dedi babama yaşlı ne yapalım ömrü yettiyse gider dedin ama sende 20 yaşında değilsin bi bakmışın senin selan okunuyor dedi
Kadının rengi soldu bir şey diyemedi sonra tabi canım dedi
Kız kardeşim ağzı iyi laf yaparUffff ne güzel demiş
Hiç bir mesleğim yok şak diye bozarım hatır gönül yok onlara benim canım yanarken benim acımla ağızlarını dolduracaklar gevşek gevşek konuşacaklarKız kardeşim ağzı iyi laf yapar
Birazda mesleki bir şey pat diye der
ben onun gibi değilim bide annem babam beni kısıtlar yok ayıp yok kayıp yok o yok k bu diye
Sınır göstermesen sınır ihlalı yapan çok olurKız kardeşim ağzı iyi laf yapar
Birazda mesleki bir şey pat diye der
ben onun gibi değilim bide annem babam beni kısıtlar yok ayıp yok kayıp yok o yok k bu diye
Hiç bir mesleğim yok şak diye bozarım hatır gönül yok onlara benim canım yanarken benim acımla ağızlarını dolduracaklar gevşek gevşek konuşacaklar
Sınır göstermesen sınır ihlalı yapan çok olur
Usulubunca insanı değerleri gözeterek sınırlarını bildireceksin
Baktın insanı değerden anlayan yok hangi değerden anlıyorsalar o değerden sinir çizeceksin
Bana Hayatın öğretiği en büyük ders
Insan bir şey demek istiyor diyemiyor ya içinde kalıyor bunu niye demedim diye
Desem de ya annem ya babam niye dedin diyecekler diyorum aman uzatmayım can sıkmayın anne babamı üzmeyin deyip susuyorum
Kendimi bağlanmış biri gibi hissediyorum valla psikolojim alt üst oluyor
Ne lastiği alacaksınİki gündür dışarı çıkıyorum lastik almaya lastikten başka her şeyi alıyorum
Cuma pazarı vardı oraya gittim gördüğüm en uygun pazardı aldım bir şeyler pazar arabasını lmadığım için taşımak kollarımı fena yaptı.
Geldim çay demledim meyveleri yıkıyorum
Şekerin varsa olur öyle@Hayalkuran Gonulmeyvesi çok sık acıkıyorum buna bi çözüm getircem inşallah pazardan gelince olan yemekten yedim napayım normal acıkma değil titremeli acıkma