- 13 Ağustos 2022
- 6.192
- 25.375
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayni efserim sıcakta bisi yenmiyor ki firinda mücver yaptım öğlene. Akşam da menemen yapcaam yada tost sanırımGeldim yine yemek yok
Girem mutfağa ne çıkarsa bahtımıza
Hiçbisi yapmamak inanılmaz yoruyor yaSelamlar kızlar
Bugün tam anlamiyla bombos gecti
Evi rutin bile.toplamaya halim yok
Ama kalkıp şimdi bi saate ne yaparsam
Günlerdir yoğun geçen günüm de bugün ilk defa yalnız geçirdim yani oğlumla heralde ondan biraz salmak istedim
Ama cok yoruldum resmen bu halimden yoruldum
Hala daha kalkamiyirum bak uykum mu var bi yerim mi ağrıyor böyle tuhaf bi hal var üzerimdeHiçbisi yapmamak inanılmaz yoruyor ya
Ya annemle teyzemle konuştuk onlarda diyor kalkamıyorum diye hava basıyor sanırım.Hala daha kalkamiyirum bak uykum mu var bi yerim mi ağrıyor böyle tuhaf bi hal var üzerimde
Bilmiyorum ki olabilirYa annemle teyzemle konuştuk onlarda diyor kalkamıyorum diye hava basıyor sanırım.
Çocuklar yemek çok seçiyor ya ben de şaşırıp kalıyorum eşim yokken . Ben de tost yapayımAyni efserim sıcakta bisi yenmiyor ki firinda mücver yaptım öğlene. Akşam da menemen yapcaam yada tost sanırım
Suyun içine, salatalık limon nane maydanoz tarçın ne seversen atıp öyle içmeye çalışsan15:45- 16 gibi yeme işini bitirdim bu arada :) Bonus Hayalkuran
Ekmek tuketmedim pilav makarna da yok ️
Su Icemiyorum.resmen midemi bulandiriyor
Ara öğün de hurma yedim biraz fazla.oldu onun harici genel güne bakınca fena değildi
1 saat sonra da spora gidicem inşallah
Allah iyi etsin onları ya o kadar çeşidin içinde bisi beğenmiyorlar sinir oluyorum. Aç bırakacaksın en son koyacaksın ıspanagi nasil yiyorlarÇocuklar yemek çok seçiyor ya ben de şaşırıp kalıyorum eşim yokken . Ben de tost yapayım
Ben senin döngünden yaptımAyni efserim sıcakta bisi yenmiyor ki firinda mücver yaptım öğlene. Akşam da menemen yapcaam yada tost sanırım
Ayyy olsa da yesek canım çektiAllah iyi etsin onları ya o kadar çeşidin içinde bisi beğenmiyorlar sinir oluyorum. Aç bırakacaksın en son koyacaksın ıspanagi nasil yiyorlar