- 25 Ekim 2013
- 8.606
- 22.903
- 598
- 50
niye ağrıyoki bonus sinir sıkışması falanmı varBiraz örgü yaptım kolum çok uyuştu yanıyor nolcak böyle bilmiyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
niye ağrıyoki bonus sinir sıkışması falanmı varBiraz örgü yaptım kolum çok uyuştu yanıyor nolcak böyle bilmiyorum![]()
ayşencim gözünüz aydın , çok sevindim iyi olmanıza Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsinAblalarım bacilarim çok şükür dün akşam kavuştuk kizimla bebis de ben de iyiyiz çok şükür biraz ağrım var daha iyi olucam inşallah hepinizi öpüyorum![]()
Abla sinire bakılmıştı 6 sene önce heralde sıkışma yoktu. Boyun fıtığına bağlı kuvvet kaybı var.niye ağrıyoki bonus sinir sıkışması falanmı var
Ablalarım bacilarim çok şükür dün akşam kavuştuk kizimla bebis de ben de iyiyiz çok şükür biraz ağrım var daha iyi olucam inşallah hepinizi öpüyorum![]()
Fizik tedavi mi alsan bonusumBiraz örgü yaptım kolum çok uyuştu yanıyor nolcak böyle bilmiyorum![]()
Yaaa hayırla büyüt mis gibi kokuyordur şimdiAblalarım bacilarim çok şükür dün akşam kavuştuk kizimla bebis de ben de iyiyiz çok şükür biraz ağrım var daha iyi olucam inşallah hepinizi öpüyorum![]()
Gözünaydın Ayşen Allah analı babalı büyütsün inşallahAblalarım bacilarim çok şükür dün akşam kavuştuk kizimla bebis de ben de iyiyiz çok şükür biraz ağrım var daha iyi olucam inşallah hepinizi öpüyorum![]()
Bayada olmuş bonus bir daha git istersenAbla sinire bakılmıştı 6 sene önce heralde sıkışma yoktu. Boyun fıtığına bağlı kuvvet kaybı var.
Bayada olmuş bonus bir daha git istersen
Ayşenimm gözünüz aydın Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin aminnnnnnAblalarım bacilarim çok şükür dün akşam kavuştuk kizimla bebis de ben de iyiyiz çok şükür biraz ağrım var daha iyi olucam inşallah hepinizi öpüyorum![]()
4 sepet çamaşırı saymazsamEv toplu
Geçmiş olsun bonus fıtığın bi çaresi yok mu ?Fıtık baki onu biliyorum arada boyun ağrısı çok çekiyorum da bu kadar yanma olmuyordu.
Çamaşır asarken falan tutamam hiç hemen asmam lazım yukarı kalkdırım tutamıyorum fazla. Namazda otururken tesbih çekerken bile yanıyor şu an diyim anla![]()
Geçmiş olsun bonus fıtığın bi çaresi yok mu ?
4 sepet sepetin içinde ise dağınık sayılmaz ki4 sepet çamaşırı saymazsam