- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.196
- 423
- 41
agvaya 3km aslında.köye ahşap evmi yaptırdınız , bizde gebzenin köylerinden küçük bi yer aldık eşimde bunglov gibi küçük bişe yapıcam diyo
bakalım
biz çok erken evlendik ilk ve son evlilikhayırlısı olsun
sızın cocuklar kac yasında ? torununuz var sanırım kızınızın cocugu ve ılk evlılıkten galıba.
masallah , Allah bagıslasın
seker gıbı ınsansınız, bence sızın aılenızı cok severler, hayırlı olsun sımdıden :)))
bizimde evde kedimiz var scothıs erkek 4 yaşında olucak ekimde ben evde istemiyodum, kızım almıştı evlenincede bizde kaldı bizde alıştık artıkah ne guzel bır foto.
benım de kedım var uc renlı. dısı tekır...
sokak hayvanları konusunda o kadar uzgunum kı agladıgım oluyor ınanın. cunku evde sızınle yasayınca daha da hassas oluyorsunuz benım cocugum da yok o annesız kalmıs 20 gunluktu. ben evlatsız. oyle sevıyorum kı benı emer gıbı hareketler yapar koklar yanı benı, ınan tuy falan demem umursamam. ya da cızılmıs tırnagı ıle o an cıldım umrumda olmaz. sırf o hıssı yasasın eksık kalmasın dıye.
cok sevıyorum BAL KIZIM dıye severım mesela.
ne güzel hafta sonları falan gidersiniz , bizde öyle düşünüyoruz o yüzden istanbula yakın olsun dedikagvaya 3km aslında.
köy olarak geçiyor...
bungalov dan buyuk evet.
ve esınızın tahta sevgısı de esım gıbı :)))
ay masallah ya... Allah mutlu etsin her zaman inşallah.biz çok erken evlendik ilk ve son evlilikyani bi kere , 17 yaşında anne oldum oğlum 33 kızım 28 yaşında kızım evli 1,5 yaşında torunum var ananeyim amin cümlesinin evlatlarınıda bi tanısalar severlerde
bu arada kırklareli trakya edirne tarafında balkan göçmeniyiz muhacir
Kocaeli sabah saatlerinden beri serin, yağıyor ara ara. Bereketli yağışlar olsunhayırlı cumalar,
bugün istanbul biraz serinledi güzel
yağmur yağıcakmış bekliyoruz inşallah bol bol yağar rahmet
amin canım inşallah hepimiz mutlu olalımay masallah ya... Allah mutlu etsin her zaman inşallah.
ben ilk 24 yaşında evlendim, 9 sene evli kaldım, şimdi de 4 senedir evliyim.
ben muhacir göçmenlerini seviyorum, Atatürk soyundan gibi düşündüğüm için belki de :)))
amin canım inşallah bekliyoruz yağmasınıKocaeli sabah saatlerinden beri serin, yağıyor ara ara. Bereketli yağışlar olsun
Hem katlayıp hem ütü yapicam insallahÇamaşır katlayacak olan var mı?
Kaçta başlıyacanHem katlayıp hem ütü yapicam insallah
yok mu arttıran diyeceğimmmm :)))bizimde evde kedimiz var scothıs erkek 4 yaşında olucak ekimde ben evde istemiyodum, kızım almıştı evlenincede bizde kaldı bizde alıştık artık
hayırlı cumalarhayırlı cumalar,
bugün istanbul biraz serinledi güzel
yağmur yağıcakmış bekliyoruz inşallah bol bol yağar rahmet
hem de Selanik :))))amin canım inşallah hepimiz mutlu olalım
annem tarafı yunanistan selanik göçmeni , baba tarafım bulgaristan göçmeni
babama iş yerinde arkadaşları avrupalı diyolardı çalışırken şimdi emekli annemle birlikte yazın köydeler kışın burdalar
Ay efserim gidiyorum demedim sen gitmişsindir diyeKaçta başlıyacan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?