- 12 Haziran 2019
- 18.726
- 114.005
- 598
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah kolaylık versin şimdidenhanımlar ben erken cıkamadım, 4 bucuk gıbı nıyetım vardı ama olmadı
bırazdan cıkıyorum yarım saat bıle erken cıksam ısımı kolaylastırır malum et alacagım, camasır yıkanacak, yemek yapılacak, ısıme gelır valla.
aksamları normalde de aktıf olmuyorum burda, evde gırmıyorum foruma yani. o yuzden yarın gorusmek uzere
sevgiler :)))
Kız karar vermek en zoru. Dur başlayım düşünmeyeAktif Lora canım ben akşamdan ne yemek yapacağımı düşünür ve öğleye kadar yapmış olurum bi aksilik olmazsa. Diğer türlü benim için çok zor oluyor. Hem karar vermek hem de yapmak
![]()
Aysen sağlıkla geçsin doğumun inşallah hayırlı sağlıkla kucağına alYarın sabahtan gidicez ablacim anestezi ile görüşmeye bi sıkıntı çıkmazsa öğlen gibi sezaryene giricem inşallah dua eder dua beklerim hepinize dua edicem inşallah siz de bana edin![]()
Amiinn insallah çok teşekkür ederimALLAH saglıcakla kucagınıza almayı nasıp etsın
Canımm çok teşekkür ederim amiinn inşallah Allah razı olsunAysen sağlıkla geçsin doğumun inşallah hayırlı sağlıkla kucağına aldualarımdasın
![]()
İlk fırsatta yazicam çok teşekkür ederim limonsuuz amiinn inşallah iyi ki varsınız hepiniz
Merhaba ablacım geç bir cevap ama bahçemize yakın bir milli parkgünaydın, canım resim alıntımı sizin orasımı
Ayşencim hayırlı haberlerini bekleriz.Yarın sabahtan gidicez ablacim anestezi ile görüşmeye bi sıkıntı çıkmazsa öğlen gibi sezaryene giricem inşallah dua eder dua beklerim hepinize dua edicem inşallah siz de bana edin![]()
Muhteşem mişMerhaba ablacım geç bir cevap ama bahçemize yakın bir milli park
"Karagöl " Çok güzel bir yer![]()
Aa ne olduki canım geçmiş olsunSelamlar kızlarcım
Acildeyim.
Ayak parmağımdaki dayanılmaz ağrı için geldim.ne olduğunu bilmiyorum, çarptıysam da hatırlamıyorum.
Bakalım ne olacak, beklerken de sizleri okurum biraz![]()
Geçmiş olsun canım ciddi bir şey yoktur umarımSelamlar kızlarcım
Acildeyim.
Ayak parmağımdaki dayanılmaz ağrı için geldim.ne olduğunu bilmiyorum, çarptıysam da hatırlamıyorum.
Bakalım ne olacak, beklerken de sizleri okurum biraz![]()
Bu tutmadıaksaray....
istanbulda yasıyorum 8-9 senedir.
kayseri, nevsehir, burdur, kutahya yasadım egıtım ve ıs ıcın .
ama en uzun sure adana da buyudugum donemdır.
Uyumaya bak dınlen canım bebiş doğunca uyutmaz belki seniAmin ablacimm Allah razı olsun
Evet çok heyecanlıyım gece uyuyamadım bu gece de uyuyamicam muhtemelenannem ve kayinvalidem olacak yalnız değilim çok şükür iyi ki varlar
evet ablacım kız
Amiiin Allahim isteyen herkese nasip etsin inşallah![]()