Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım ,Yarın sabahtan gidicez ablacim anestezi ile görüşmeye bi sıkıntı çıkmazsa öğlen gibi sezaryene giricem inşallah dua eder dua beklerim hepinize dua edicem inşallah siz de bana edin
çok sevindim buna ,cok benziyoruz
diyorum size :))))
yani bukadar mı olur dicem benim eşimde bi kaç gün et yemeyince ne zamandır et yapmıyosun diyo, hemde tavuk ve balığı pek etten saymıyo onun için et kavurma olucak 3 öğün yap yer o derece ayrıyeten ciğer,böbrek,taşlık hepsine bayılır ama bu sıcaklarda yapmıyorum. genelde sebze, yoğurtlu şeyler ve menemenben genelde sebzecıyım ama esım etcı.
sabah kahbaltıda bıle sucuk, kavurma bırsey yemeyınce
ton balıgı ıkı kez haftada ya da normal balık yemeyınce kendını eksık hısseder :)))
ıkı uc gun sebze yedık ete döndüm bır kac gundur o yuzden. ama haftasonu evın tadılatı ıcın sehır dısında olacagız ve oraya sebze goturuyorum mesela. hatta buzluktan cıkarmıs oluyorum donmus sekılde. ve o sekılde bır gun ıdare edıyoruz
henuz dolap almadık da, kucuk el buzdolabında ıdare edıyoruz boyle.
ekmek ve menemen guzel gıdıyor zaten. aksam ıcın de sebze
Bende muzdaribim o konuda. Ilaci da sevmiyorumAkşam yemeği bulaşıklarını hallettim. Mutfağı ve balkonu süpürdüm yerlerini sildim. Küveti ovdum temizledim. Şimdi temiz nevresim geçiricem yatağa. Yalnız midem çok yanıyor öneriniz var mı nasıl geçer?
Gözüne mi battım gözüne mi girdim anlamadımBugünlerde gözüme çok limonlu gozukuyosun
Gerçekten biraz amaBiraz iş yaptım . Eşim kızımı kursa götürdü . Devam edip hepsini bir yazarım
aksaray....çok sevindim buna ,memleketin neresi bide oda yakın çıkıyomuş
ben evde olsam aynen sabahtan yapardım bır kac kez sabah ıse gelmeden yapma fırsatım olmustu o kadar guzel keyıflı gıttım kı eve donerken :)))Bundan sonra sabahları yemek yapicam yok böyle bir rahatlık yaaa
ya dun tavuk yıyor, ertesı gun tavuk mu yapacaksın dıyor....yani bukadar mı olur dicem benim eşimde bi kaç gün et yemeyince ne zamandır et yapmıyosun diyo, hemde tavuk ve balığı pek etten saymıyo onun için et kavurma olucak 3 öğün yap yer o derece ayrıyeten ciğer,böbrek,taşlık hepsine bayılır ama bu sıcaklarda yapmıyorum. genelde sebze, yoğurtlu şeyler ve menemen
ÇiçeğimmmYarın sabahtan gidicez ablacim anestezi ile görüşmeye bi sıkıntı çıkmazsa öğlen gibi sezaryene giricem inşallah dua eder dua beklerim hepinize dua edicem inşallah siz de bana edin
ah cok gecmıs olsun umarım ıyıdır sımdı kendısı...benim babam kilo almıyor mide kanseri olduğu için onun da midesinin bir kısmı alındıydı sağlıklı olalım da kilo verilir elbette
Amin ablacimm Allah razı olsunAllah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım ,
heyecan basmıştır şimdi seni yanında kim var annenmi , güzel haberlerini bekliyoruz bebeğin kızdı sanırım
Rabbim hayırlı evlat eylesin , isteyen herkese de nasip etsin
Güzel ablaciim amiiinn inşallah Allah razı olsun canimsinnÇiçeğimmmhayırlısıyla sağlıkla sıhhatle afiyetle kucağına yavrunu almayı Rabbim nasip etsin kolaylıkla olsun aminnnnnn dualarımdasın
Amiinn insallah çok teşekkür ederim nane tavsiyene uyacağım insallahKolaylıkla geçsin doğumun sağlıkla kavuşun inşallah
4 sezaryen geçirmiş biri olarak tavsiyem yapamam demeyip sürekli yürüyüş yapman olur
ALLAH saglıcakla kucagınıza almayı nasıp etsınAmin ablacimm Allah razı olsun
Evet çok heyecanlıyım gece uyuyamadım bu gece de uyuyamicam muhtemelenannem ve kayinvalidem olacak yalnız değilim çok şükür iyi ki varlar evet ablacım kız
Amiiin Allahim isteyen herkese nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?