Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuru fasülyeNe yemek yapacaksın
beni çağır
Kuru fasulye mi duymasınlar aman ağzımızın tadı kaçmasın limonsuz hanımKuru fasülye
İzmir’deyim gel bul beni![]()
Kim duymasın karrrşimKuru fasulye mi duymasınlar aman ağzımızın tadı kaçmasın limonsuz hanım![]()
Şu sıcakta ayaga kalkman nimet tabi çok şey yapmissinBulaşık makinasını boşalttım
Yemek yaptım
Makinayı doldurdum
Süpürge yaptım
Poğaça yapıcam ama biraz dinleneyim (çok iş yapmışım gibi)![]()
Benim evdeki danalar çok seviyorlar ben nefretKim duymasın karrrşim![]()
Ayyyy bi an çok motive oldum sağolŞu sıcakta ayaga kalkman nimet tabi çok şey yapmissin![]()
Bizim evde de çok severiz sadece benim küçük sıpam yemiyor . Kuru fasülye sevilmez mi yaBenim evdeki danalar çok seviyorlar ben nefret![]()
Tavuğun varsa tavuk tandır yap çok güzel oluyor. Düdüklüde yapıyorsun .Menüye ihtiyacım var![]()
Yok gitmek istiyorum da dün arkadaşım geldi bugün ben evde değilim sürekli bi koşuşturma alışmışım evde oturmayaHe öyle oluyor sen annene mi gitmek istemiyon
Bir bakım olabilirTavuğun varsa tavuk tandır yap çok güzel oluyor. Düdüklüde yapıyorsun .
Menüye ihtiyacım var![]()
Susuz pişiyormus kız değişik limon sosu olması beni cezbetti.Tavuğun varsa tavuk tandır yap çok güzel oluyor. Düdüklüde yapıyorsun .
menemen yanına karpuz buda iyi. Hangisinin malzeme tamsa ona gidiyorumMenemen makarna?