Yeni gördüm çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallahKızlar Allah hepinizden razı olsun...
Babamın ufak tefek hareketleri varmış arada uyandırıp konusturmuslar...
Babam düşerken konuşmayı karıştırmış ne dediği anlaşılmamış bu durum düzeldi mi hafifledi mi bilmiyoruz saat 2 de dr ler açıklama yapicak vizit sonrası inşallah güzel şeyler söylerler
Dualarin8zi eksik etmeyin lütfen ❤❤
Ayıp olmaz durumunu izahat et lorammmKızlar dun misafirim gelecekti rahatsızlandım iptal ettik. Bugüne dedik ama ağırlayacak durumum yok yine desem ayıp mi olur
İptal ettiysen gelmemeleri lazım iyileşince sen haber verirsinKızlar dun misafirim gelecekti rahatsızlandım iptal ettik. Bugüne dedik ama ağırlayacak durumum yok yine desem ayıp mi olur
Ensene havlu, tülbent, havlu kağıt gibi birşey koy ki terini alsın üşütme sık sık değiştirirsinCanımı sıkan bir şeyler oldu başlayamadım sıcak da bastı ama yapmak zorundayım.
Bismillah dedim şapka taktım başlıyorum cama
Nasıl oldun bonusumCanımı sıkan bir şeyler oldu başlayamadım sıcak da bastı ama yapmak zorundayım.
Bismillah dedim şapka taktım başlıyorum cama
Ayıp olmaz Loracım, mazeretin var neticede.Kızlar dun misafirim gelecekti rahatsızlandım iptal ettik. Bugüne dedik ama ağırlayacak durumum yok yine desem ayıp mi olur
Esimin iş arkadaslari aileleri ile gelecekti yolluk falan durum yok. Akşam da demişlerdi başka zaman diye ama eşim yarın diyince gelecek misiniz diyemedim deAyıp olmaz durumunu izahat et lorammm
Kaç gibi geleceklerdi yani az vakit kaldıysa ve hazırlanıp çıkmak üzere veya yolda iseler o zaman iş değişir.
Bende öyle düşündüm de aramam lazım mı arasam gelmeyin diyemedimİptal ettiysen gelmemeleri lazım iyileşince sen haber verirsin
Aynen. Eşim söylesin o zaman müsait zamanda diye. Ben olumsuz konuşamıyorum karşıya pekAyıp olmaz Loracım, mazeretin var neticede.
Müsait zamanında sen haber verirsin gelirler.
Cinsiyet belli oldu mu bu arada?
Kismmet kuzum seninde iyi olduğun bir dönem davet edersinEsimin iş arkadaslari aileleri ile gelecekti yolluk falan durum yok. Akşam da demişlerdi başka zaman diye ama eşim yarın diyince gelecek misiniz diyemedim de
Bende öyle düşündüm de aramam lazım mı arasam gelmeyin diyemedim
Aynen. Eşim söylesin o zaman müsait zamanda diye. Ben olumsuz konuşamıyorum karşıya pek
Dün öğrendik yeni kız
bu sıcaklardada zor olur benim kızımda eylül de doğmuştu biliyorum Allah yardımcın olsunKontrol güzel geçti ablacim her şey yolunda şükür bebiş iyi. Ama henüz gelmedihaftaya kadar bekleyelim dedi doktorum bebiş kendi gelmezse sezaryene dönücez hayırlısı bakalim
buralarda öyle penyez yanıyo ortalık Allah yardımcımız olsunİşe buz torbasıyla geldim ayaklarımın altına gün boyu ara ara koyarım. Sabahtan böyle sıcaksa
Allah şifalar versin inşallah tez zamandaParenin babası halen yoğun bakımda tedavisi devam ediyor. Ufak ufak hareketler yapıyormuş. Henüz tam olarak uyandırılmamış. Vizite sonrası net bilgi alırız inşaAllah dedi paremm
Dualarınızı esirgemeyin dostlarım, yürüyerek gitti yürüyerek evine dönsün babacığım diyorMssPARE
uyandırıp konuşturmuşlar bence iyi bi gelişme inşallah iy ihaberlerini bekliyoruz canımKızlar Allah hepinizden razı olsun...
Babamın ufak tefek hareketleri varmış arada uyandırıp konusturmuslar...
Babam düşerken konuşmayı karıştırmış ne dediği anlaşılmamış bu durum düzeldi mi hafifledi mi bilmiyoruz saat 2 de dr ler açıklama yapicak vizit sonrası inşallah güzel şeyler söylerler
Dualarin8zi eksik etmeyin lütfen ❤❤
Esimin iş arkadaslari aileleri ile gelecekti yolluk falan durum yok. Akşam da demişlerdi başka zaman diye ama eşim yarın diyince gelecek misiniz diyemedim de
Bende öyle düşündüm de aramam lazım mı arasam gelmeyin diyemedim
Aynen. Eşim söylesin o zaman müsait zamanda diye. Ben olumsuz konuşamıyorum karşıya pek
Dün öğrendik yeni kız
Ben burayı gözden kaçırmışım ayy ne mutlu oldum ahiretliğim en sevdiğimDün öğrendik yeni kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?