Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet kuzumTerapiye mi başladın efser
Dr.tarafından istenmeyen bir davranış sergileme efserim lütfenHenüz öyle uygulamalara başlamadık ben denemek istedim![]()
İnşallah iyi gelir tüm kötü duygulardan kurtulursunEvet kuzum![]()
Bir önce açılan tüm dosyalar kafamda kapansın istiyorum hayatıma çocuklarıma eşime odaklanmak istiyorumDr.tarafından istenmeyen bir davranış sergileme efserim lütfen
Geçmişte olan yada yarım kalan hiçbir şeyi düşünme yazma odaklanma bırak, onların kullanma süresi bitti at çöpe sünger çek
Anı, bu günü düşün sadece. Yapmak isteğin güzel şeyleri yaz onları uygula![]()
Hemen ha deyince kapanmıyor ki zamanla aşılacak şeylerBir önce açılan tüm dosyalar kafamda kapansın istiyorum hayatıma çocuklarıma eşime odaklanmak istiyorum![]()
Önce pisikatristte gittim düşük toz antideprasanla başladı artı piskoloğla devam et bakalım tedavı ne yanıt verecek dediİnşallah iyi gelir tüm kötü duygulardan kurtulursunbende terapiyle devam ediyorum kendimi daha iyi hissediyorum
psikolog mu psikiyatri mi ? Yani ilaç kullanacak mısın ?
Güzel sonuç alırsın inşallahÖnce pisikatristte gittim düşük toz antideprasanla başladı artı piskoloğla devam et bakalım tedavı ne yanıt verecek dedi
Biliyorum zaten tamamen biteceğine bende inanmıyorum ama gelsin geçsin beni hayattan alı koymasın oturup içimdeki kadına o bunu yaptı bu bunu yaptı sende yuttun deyip bunalmaktan sıkıldımHemen ha deyince kapanmıyor ki zamanla aşılacak şeyler![]()
Aynen çok şükür zaten uzun yılllar piskoloğ terapisi aldım onun için biraz daha kendime odaklıyım bu sefer içimdeki küçük kızın şimarıklığı işteGüzel sonuç alırsın inşallahdurum kötü olsa psikiyatri seni bırakmaz yüksek doz ilaçlar verirdi demekki kolay atlatılacak şeyler ki psikoloğa yönlendirmiş
Tez günde afiyetle, kalıcı şifa versin RABBİMBir önce açılan tüm dosyalar kafamda kapansın istiyorum hayatıma çocuklarıma eşime odaklanmak istiyorum![]()
Hayır tabiki deDaralttım mı![]()
Hayır tabiki desohbetimiz hoş olduğu ve hoşlandığımız için bu topikte bir aradayız
![]()
Ne daraltması efser burda arkadaş olduk içimizi rahatça açmalıyızDaralttım mı![]()
dayının yan etkileri vurdu biziEfser daraldım ben hele o fantisdiki okudum ya kaynamalı daralma geldi