Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Klimalı odaya kaçtım aslında bir duşa ihtiyacım var önce duş sonra mutfakHer şeyi mutfakta bıraktım kahveye geldim
Oh iyi yapmışsın bazen amaaaan bir yakamdan düş demek lazım temizlik perilerine.Her şeyi mutfakta bıraktım kahveye geldim
Gecenlerde tarif veren kadını birini atmıştın bende ben buna çok gülüyorum demiştim onun tarifleri bugün önüme düştü onları attımİzlemeyenlerin gözünde canlandı
Bugün günlerden ertelemeli mutfak sanki benim ki de duruyor. Evi sabah akşam süpürdüm tertemiz ama bulaşık neden kaldı acaba ki diye düşünürken makinemde ki temizler bana göz kırptı.Klimalı odaya kaçtım aslında bir duşa ihtiyacım var önce duş sonra mutfak
Şu anda benimde bulaşık makinem boşaltmam lazımBugün günlerden ertelemeli mutfak sanki benim ki de duruyor. Evi sabah akşam süpürdüm tertemiz ama bulaşık neden kaldı acaba ki diye düşünürken makinemde ki temizler bana göz kırptı.
Önce onları yerine koymam gerekecek sanırım ondan.
Hadi mi dememi bekliyorsun.Şu anda benimde bulaşık makinem boşaltmam lazım
Duş alınca işte duşlu kremli halimle bulaşığı kendime layık görmedimKlimalı odaya kaçtım aslında bir duşa ihtiyacım var önce duş sonra mutfak
Önce duşun üşengeçliğini atmam lazım bugün çok terledim kendimi hiç iyi hissetmiyorumHadi mi dememi bekliyorsun.
Tamam hadi uyuyalım
Harika fikirÖnce duşun üşengeçliğini atmam lazım bugün çok terledim kendimi hiç iyi hissetmiyorum
Ya bulaşık makinesini boşaltıp içine benim girmem lazım önce beni bir ön yıkama yapsın
Ohhhh missss afiyet olsunDusumu yaptım çayımı içiyorum serin serin çok güzel ohhhhh missss ❤
Yakın olasakta gelseniz kaynarsak biraz ⚘
Dusumu yaptım çayımı içiyorum serin serin çok güzel ohhhhh missss ❤
Yakın olasakta gelseniz kaynarsak biraz ⚘
Bulaşık makinesinde on yıkama mi hep düşünürüm hayal ederim öyle şeyleriAktif Lora ahiretliğim duysa gözleri yaşarır
Yogunmusun neyin varOhhhh missss afiyet olsun
Bu aralar en çok ihtyacım olan
Yaa dur bende duşluyumHoş geldin esintide çaydayım maşallah duşluymuşsun ben de duşluyum diğerleri henüz terli
PislerHoş geldin esintide çaydayım maşallah duşluymuşsun ben de duşluyum diğerleri henüz terli