- 11 Nisan 2007
- 83.023
- 481.828
Bize yerel yaklaş anlamazuk öyle alengirli latice isimlerden
Yokmu kaynana dili elti gözü görümce eli
Benim yöremde bu yok ama yamacımda var o yaprak kenarlarındaki pembelik büyülü gerçekten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bize yerel yaklaş anlamazuk öyle alengirli latice isimlerden
Yokmu kaynana dili elti gözü görümce eli
Çiceği yok muBenim yöremde bu yok ama yamacımda var o yaprak kenarlarındaki pembelik büyülü gerçekten
Çiceği yok mu
Ben çicekli bitkileri seviyorumÇiçeği sene de bir kere veriyor uzun bir sap çıkarıyor ucunda ters çiçekleri oluyor
Çok şükür ilk 1.5 kilo eksimi gördüm
TamamBen çicekli bitkileri seviyorum
Nice eksileri görüp inşallah istediğin kiloya ulaşırsınÇok şükür ilk 1.5 kilo eksimi gördüm
işi bırakınca yaparsın sende penyez ,ozaman misafir almayada zamanın olurSesli güldüm of yaaa tek olmadığıma sevindim gel sarılalım teyomm
Bende de iki tane var biri çeyizden 20 senedir garip garip çekmece bekliyor beklesin dursun
Zamanın olsa eminim ki yapardınOklava benim hayatımda spor yapmaya yarıyor zaten başka nerde kullanılır ki bilmiyorum
Alma mazlumun ahını meselesi bacımsuMesajlarım efser in ki gibi oluyor niyeyse düzenleyip okuyun
Bence biririmize bu konuda bir düzenleme getirelimKafamı dağıtim dedim çok oyalandım telde. Bi daha işi yapıp öyle bakıcam.
Kahvaltı yapıyoruz sonrası Kuran dersleri yemek falan
Sana özgü olarak kalsın istedigimden şey ettimAlma mazlumun ahını meselesi bacımsu