Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hangi aşkın gözü yaşlı değilmiş ki diyerek bir edebi vuruş yapayımHerkese günaydınlar herkes musmutlu olsun güzel haberler alın ⚘☺
size Aşkın gözyaşları cicegimle Gunaydin demek istedim ama sevinç gözyaşları olsun ⚘
Eki Görüntüle 3444310
sağol hayalcim aminGeçmiş olsun abla Allah şifa versin
Bu çicekği ben sevmedimHerkese günaydınlar herkes musmutlu olsun güzel haberler alın ⚘☺
size Aşkın gözyaşları cicegimle Gunaydin demek istedim ama sevinç gözyaşları olsun ⚘
Eki Görüntüle 3444310
Bonus Işte leş kokulum resmi açarak bakarsan daha net görürürsün böyle oluyor acaba neden çokmu su döküyorum acaba çok fazla tomurcuk var üzüldüm.kurumu diye
Eki Görüntüle 3444311
Hahhaha bide niye adı böyle buda bana garip geliyor rengide pembeBu çicekği ben sevmedim
Neye düşse odan fırtlıyordu arzız pirsiz
Bunun adı aşkın belası bir çicek gözyaşı filan döktüğü yok
Dedim ne oluyor kuruyor mu şimdi.keseyim hemen dediğin gibi belki diğerlerine zararı olurÇok İyi görünüyor pare kes onları yada çevirerek kopart. Belki o kuruyan iki dalın kendi kökleri zayıftır olumsuz bir şartta önce onlar gidiyor.
Gerisi çok iyi duruyor
Sevmiyorum ne çiceği var ne bir şeyi habire uçlarındakileri ne dökse orda fırtlıyordu diğer çiceklerimi sarmıştı (zaten 3 5 salsım vardı onuda zayıflattı ) bende adına mehamet etip yetiştirmişdim tamamen duygusal tarafıma geldiZalim Efser Beğenmedim atti askma
Bahçelerdr iyi olur çoğalır.Sevmiyorum ne çiceği var ne bir şeyi habire uçlarındakileri ne dökse orda fırtlıyordu diğer çiceklerimi sarmıştı (zaten 3 5 salsım vardı onuda zayıflattı ) bende adına mehamet etip yetiştirmişdim tamamen duygusal tarafıma geldi
Öyle dayanıklı birşeyde sulu susuz yetişiyor bunu dikme koy bir körşeye o bulur birini neyin gözyaşı anlamadım aynı eltimBahçelerdr iyi olur çoğalır.
O bir kalonçe türü
Ben de çok hamaratmışim gibi iki tane almışımOklava benim hayatımda spor yapmaya yarıyor zaten başka nerde kullanılır ki bilmiyorum
Sesli güldüm of yaaa tek olmadığıma sevindim gel sarılalım teyommBen de çok hamaratmışim gibi iki tane almışım
Bize yerel yaklaş anlamazuk öyle alengirli latice isimlerdenCrassula messebryante moides
Kalanchoe fedtschenkoi variegata
en sevdiğim en uzun sukulent isimlerinden Efser