Ben köye geldiğimden beri saldım gittiAllah seni inandırsın beslenmeyle ilgili
Hangisine şaşıralım bonusum? Söyle hemen şaşırayım ayıpsınYalandan bi şaşırın ayıptır
Bizim yeni kararlar hep boğazla alakalı napıyım
Hangisine şaşıralım bonusum? Söyle hemen şaşırayım ayıpsın
İkisi farklı şeyler ama benim kararım da fazla eşya ve kıyafetlerden kurtulmak. İnşAllah başarabilirim.Aldığım en önemli kararlardan biri de evimdekilerin dışında canlı bitki almamak ve elimden geldikçe verip azaltmak.
Benim için zor ama inşallah başarabilirim.
Bende öyleydim de bugün acı gerçekle yüzleştim düğün olunca kıyafetlerim rahatsız hissettirdi halimi bir görseniz herkes abiye ben günlük kıyafetBen köye geldiğimden beri saldım gittihele de burda tartı yok ya, bilmemek mutluluk
Eline sağlık güzel olmuşEfser Bi tane küçük kahve altlığı denedim fena değil de bir sıra daha kaydırma gidilcekti gidemedim kasıyor niye anlamadım böyle bıraktım
Arada bir zincir çeksenEfser Bi tane küçük kahve altlığı denedim fena değil de bir sıra daha kaydırma gidilcekti gidemedim kasıyor niye anlamadım böyle bıraktım
Kestim valla onunla uğraşamadım deneme yaptım zatenArada bir zincir çeksen
Öyle kasarda aralara bir boş zincir çekKestim valla onunla uğraşamadım deneme yaptım zaten
Bu aralar niye çok oluyor ki tribülansBiz memlekete geldik uçak türbilansa girdi dördüncü durda ançak inebildik
Evdeyim şimdiAktif Lora ahiretliğim sakın oraya sıcak deme memleket altı yanan bir kazan 40 derece