Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
.hayirli yolculuklar efserim Çok sıcak mutfakta bisey yapılmıyor ya full güneş benim mutfaktaBende yarın melekete gidiyorum büyük kız burda kalacak valiz topluyorum.
Dolapta kalan sebzeler ziyan olmasın diye müçver kızartım şu sıcakta
Bizim öğlen sonuna kadar bir şeyler yapabiliyoruz sonra güneş gelince yapılmıyor.hayirli yolculuklar efserim Çok sıcak mutfakta bisey yapılmıyor ya full güneş benim mutfakta
valla görmemişim. Düşmüş olabilirim gerçekten insanlarda alışmış konuştuğum halde neden konuşmuyorsun diyorlar esprilerini anlamadım diyeFormdan düşmüşsün yoksa bunu görerdin Aktif Lora
Ben iyi şükür hayalcim sen nasılsın naptın?Herkese hayırlı akşamlar
Yazamadım giremedim herkes iyidir umarım
MssPARE nasılsın canım
Rabbim yardımcın olsun iyice dinlen öyle temizliğe başla artıkPare nin durumu
Kendime çay yaptım içiyorum temizlik yaptım daha eve girmedim bile temizlik için
Ayaklarım belim elim ben bende değilim
Eki Görüntüle 3442118
Yarın annemin fizik başlıyor saat 13 de 30 gün gidilecek bari dedim bahçeyi temizleyimRabbim yardımcın olsun iyice dinlen öyle temizliğe başla artık
Oy çok yoruldunPare nin durumu
Kendime çay yaptım içiyorum temizlik yaptım daha eve girmedim bile temizlik için
Ayaklarım belim elim ben bende değilim
Eki Görüntüle 3442118
Allah iyilik versin bonusBen iyi şükür hayalcim sen nasılsın naptın?
Pare o nasıl laf ya tövbe estağfurullahYarın annemin fizik başlıyor saat 13 de 30 gün gidilecek bari dedim bahçeyi temizleyim
Bayram bitti ben sağ çıktım ama şuan yaşayan ölüyüm
Allah kolaylık versin pareYarın annemin fizik başlıyor saat 13 de 30 gün gidilecek bari dedim bahçeyi temizleyim
Bayram bitti ben sağ çıktım ama şuan yaşayan ölüyüm
Ciddili şeyler mi amaaan bayram günü inadına aksileşir bazı insanlar zatenAllah iyilik versin bonus
Hastaydım biraz toparladım çok şükür
Bayram kötü geçti kayınvalidem sağolsun canım çok sıkıldı ama geçti bitti