Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar herkesin bayramı mübarek olsun eşimle yasadigim bir sorun yüzünden sinirden patliyorum ayrıca köydeyim çocuklar kalabalık aman Allahım nasıl zor günler
Bayramınız mübarek olsun canlarım Allah kabul etsin en güzel şekilde tekrarını nasib etsin inşallah. Büyüklerimin ellerinden opuyor benden küçük varsa da gözlerinden öpüyorum
Dün evde değildim Sabah çıkıp gece geldim Çok yorucu ve yoğundu Bayram öncesi baya bi temizlik yaptım Ama buraya girip yazacak halim bile kalmadı siz düşünün
Bugün eşim yine çalıştığı için evdeyiz Biraz dinlenerek geçti 2 posta çamaşır yıkadım️ Ev dağınık değildi Akşam yemeği için mutfağa girdim️ İlk kez bu bayram yiyecek olarak bi hazırlık yapmadım çünkü evde olmuyoruz hep biz ziyaret lere gidiyoruz Bende misafir davet edicem bu hafta o zaman yaparim diye yapmadım Ama şimdi dayanamadım bi puskevitli pasta yapayım evde yine de tatlı olsun dedim Şimdi kendimce bi puding yaptım kıvamı iyi gibi Onu yapıp dolaba atayım yemek hazırlığına geçeyim inşallah