- 27 Mart 2019
- 28.987
- 103.434
Yorgunum BonusPare o nasıl laf ya tövbe estağfurullah
4 büyük baş 2 koyun kesildi
Daha sabah koyunu götürdüler
Cidden varla yok arasindayim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yorgunum BonusPare o nasıl laf ya tövbe estağfurullah
Gece gece şunun gerçekliği canımı yaktı
Gece gece şunun gerçekliği canımı yaktı
Gerçekten acayipler herkes mi öyle diyordum bende. Neyin kime üstünlüğü Allah aşkına. Hala bisey demediğim halde acaba kırdım mı annemi diyorum bebelerin umru değil. Benim büyük ergenlik girişinde herseye cevap vermesi çarpasim geliyor valla iki taneŞimdiki çocuklara elektirik düğmesini kapat diyemiyoruz bu nasıl bir nesil kavga sebebi ola biliyor
Bu üşegeçlik değil üstünlük kurmak için intlaşmak eğemenliğini düğme kapatma ile ölcülendiriyoruz
Şunu yazıp kendimi korkuttum harikayım yine20 dk falan uyumusum sanki sabah olmuş uykumu almisim cin gibi oldum gece gece
Eşimin abisi ablası geldi bayramda bizi davet etmediler onlar geldiği zaman hep aynı olay oluyor. Sağolsun burnumuzdan getirdi bayramıCiddili şeyler mi amaaan bayram günü inadına aksileşir bazı insanlar zaten
Bende anlamıyorum herşeylerini düşünen bizler aman üzülmesin aman duyguları incilmesin aman tranva olmasın diye yırtınıyoruz bunlar kendi kralığını ilan etme çabasındaGerçekten acayipler herkes mi öyle diyordum bende. Neyin kime üstünlüğü Allah aşkına. Hala bisey demediğim halde acaba kırdım mı annemi diyorum bebelerin umru değil. Benim büyük ergenlik girişinde herseye cevap vermesi çarpasim geliyor valla iki tane
Bende anlamıyorum herşeylerini düşünen bizler aman üzülmesin aman duyguları incilmesin aman tranva olmasın diye yırtınıyoruz bunlar kendi kralığını ilan etme çabasında
Kendimi düşünüyorum herşeyim yarım kalmış bir ergenlikten geçtim yeri geldi anlamadan dinlemeden ağzımızın üzerine çarptıkar şu yaşım olmuş annem üzülmesin diye uğraşıyoruz hele sayğısızlık haddimiz değil
Biz bu iki iklemin arasın çok ezildi
Eşimin abisi ablası geldi bayramda bizi davet etmediler onlar geldiği zaman hep aynı olay oluyor. Sağolsun burnumuzdan getirdi bayramı
Gece gece biraz geldi bonusumSıkma canını onların da imtihanı farklı olacak her neslin zorluğu farklı
Gece gece biraz geldi bonusum