- 11 Nisan 2007
- 83.103
- 482.289
Ah canım ya Allah şifa versin ne güzel ablanın yanına gitmişsin biraz zorla kendini daha çabuk toparlarsın
O gelip aldı hiç çıkamazdım yoksa sağolun hepiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ah canım ya Allah şifa versin ne güzel ablanın yanına gitmişsin biraz zorla kendini daha çabuk toparlarsın
Ben de çok severim yöresel kelimeleri.Sivaslı gibi konuşmayan bir Sivaslıyım yanımda hep Erzurum şivesi olduğu için çocukluktan beri ona daha çok yatkınım.
Ama bazı kelimeleri hangi yöre olursa olsun kullanmayı seviyorum.
Efserim yatıyorum canım kafamı pek dik tutamıyorum boğazım ağrıyor baya evdeyim bi adaçayı demlim bol bol gargara yapim ilaca gerek kalmaz inşallahBonus nasılsın canım
canım şifa olsun zorlanıyorsan yarın bir drye görünEfserim yatıyorum canım kafamı pek dik tutamıyorum boğazım ağrıyor baya evdeyim bi adaçayı demlim bol bol gargara yapim ilaca gerek kalmaz inşallah
canım şifa olsun zorlanıyorsan yarın bir drye görün
Evde katarin vardı ben içtimİlaç verecek napacak bi iki gün ilaçsız geçirmeye çalışıcam.
Sen naptın girdin mi mutfağa?
Ay aynı anda yazdık❤❤MssPARE pariş nasıl oldun?
Nurofen vardı ondan içmiştim sabah. Daha içmedim katarin 600 lük olanı var çok iyi gelir o şifa olsunEvde katarin vardı ben içtim
Seninde varsa iç istersen grip yada buna benzer ilaçlar
Iyice hastalanma