Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kalıptan biraz kestim tezgah vs.kullanmak için köpürttüm bulaşık süngeriyle öyle tezgahı köpürttüm sonra duruladım.Ben çamaşır suyunu baya azalttım hatta mutfakta sadece evyeye nadiren döküyorum, hep wc de kullanıyorum.
Beyaz sabunla sildim demişsin tezgahı. Nasıl beyaz sabun, kalıp sabun mu, su mu yaptın, granül mü, ne bileyim anlatsana detaylı.
Çok seviyorum beyaz sabun kokusunu
Destek için ben de yazmıştım pare birlikte okuyalım kuzum istersenGünaydın Aktif Lora dan haber alan varmı belki buraya yazmıştır bakayım ona göre haberi olan varmı diye sorayim diyecektim
Dua grubuna kaç gündür yazmiyor nerde bu kız derken důn yazmış
Aktif Lora canım loracim çok geçmiş olsun Rabbim güzel haber alin ve herşey yolunda gitsin
Tertemiz olsun herşey
Iki günlük okuman var bugünle birlikte 3 günlük okuma olucak grupta ben okuyayim senin yerine
Keşke dün siteye girince özelden yazsaydın dün okurduk bugün biterdi
Tekrar geçmiş olsun yüzünüzü güldürecek haberler alın inşallah
Hasta olan herkese geçmiş olsun ⚘
Aynen ya c.f ağız alışkanlığı olmuş yaa krem temizleyici etrafa sıçrıyor.Direk kanserojen canim.ah eş deger bise bulsam.cif güzel ama etrafa sıçratarak ve kalıntı birakarak işleri zorlastırıyor
Baktım youtube dan gayet güzel oluyormuş.
Okudum canım devam ederse o zaman sen oku kuzumDestek için ben de yazmıştım pare birlikte okuyalım kuzum istersen
Bonus bonusum şimdi nasılsın ?
Oğluna da cok gecmis olsun canım guzel gecsin sonuçları tertemiz çıksın inşallah ❤Hayırlı akşamlar kızlar. Perşembe günü oğlumun boğazından parça alınacak güzel geçmesi ve sonucun güzel çıkması için dualarınıza talibim
Dikkat et kendine bol bol dinlen kuzum etsulu tavuk sulu çorba içHasta moduna girdim limonsuz soğuk algınlığı ilacı vardı evde ondan içicem. Ablam dedi gel burda yatarsın ona geldik.
Boğazıma da bişeyler içsem iyi gelir de hiç canım istemiyor.
Ah canım ya Allah şifa versin ne güzel ablanın yanına gitmişsin biraz zorla kendini daha çabuk toparlarsınHasta moduna girdim limonsuz soğuk algınlığı ilacı vardı evde ondan içicem. Ablam dedi gel burda yatarsın ona geldik.
Boğazıma da bişeyler içsem iyi gelir de hiç canım istemiyor.
Sağol canım, denicemKalıptan biraz kestim tezgah vs.kullanmak için köpürttüm bulaşık süngeriyle öyle tezgahı köpürttüm sonra duruladım.
Daha kolay durulanıyor,hem c.f ağız alışkanlığı diyoruz ya krem temizleyici gibi değil. Onu arındırmak çok daha zor.
Su israfına elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum hassas noktam.
Perde yıkarken de kalıp olarak makinaya katıyorum.
Oğlanın spor ayakkabısını da yıkadım valla temiz yaptı.
Bana göre en iyi leke çıkarıcılardan biri içinde ne var bilmiyorum hangi maddeden kaynaklı ama temizleme gücü çok daha iyi.