- 8 Aralık 2011
- 44.075
- 153.926
Nebileyim öyle uyuşup kaldım bunada şükürNeye döktün yüzünü sen yapmasan bunları kim yapacaktı?
Eline sağlık yaptığın yaptığımız her şey için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nebileyim öyle uyuşup kaldım bunada şükürNeye döktün yüzünü sen yapmasan bunları kim yapacaktı?
Eline sağlık yaptığın yaptığımız her şey için
Nebileyim öyle uyuşup kaldım bunada şükür
Geçmiş olsun canim aynen bende dünden beri bir gariplik var bende içtim ilaçları içtim terlesem ne güzel olurDün akşam baygın bi şekilde uyumusum ama gece kalktığımda cok kötüydüm.bi ara lavobaya kalktigimda bayılacaktim.üstümü oglum kac kat örttü ama hala üşüyordum
Parol ve katarini dönüşümlü ictim.grip ilacida ictim bugün iyice terleyince kendime geldim
Ter atmayinca gecmiyor ya
Bugün hic bi iş yapmadim.yemegide dışardan söyledim. Bol bol yattim.zaten hasta olmazsam hic dinlenmeye almam kendimi.
Sagol bitanemÇok geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun canim aynen bende dünden beri bir gariplik var bende içtim ilaçları içtim terlesem ne güzel olur
Sanada gecmis olsun canim.gir pikenin atına ilac ictikten sonra insallah terlersin.ben dün kac kıyafet değistirdim hatırlamıyorumGeçmiş olsun canim aynen bende dünden beri bir gariplik var bende içtim ilaçları içtim terlesem ne güzel olur
Sanada gecmis olsun canimO1deren87 sana da geçmiş olsun deren benzer hallerdeyiz
Sero kim kiSeronun durumu burnumun direğini sızlattı. Seni unutmaya ömrüm yeter mi