- 29 Temmuz 2017
- 24.376
- 125.014
- 35
Yok anacım iki haftadır kayınvalidem ve kayınpederim bizde feleğim şaştıSüpürgemmmmm
Yanışlımı uçtun rotamı şaştı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok anacım iki haftadır kayınvalidem ve kayınpederim bizde feleğim şaştıSüpürgemmmmm
Yanışlımı uçtun rotamı şaştı
Maratonun dibini gördün deseneYok anacım iki haftadır kayınvalidem ve kayınpederim bizde feleğim şaştı
Benim de yazın gelmesi kv kb demekYok anacım iki haftadır kayınvalidem ve kayınpederim bizde feleğim şaştı
Kovasını alan gitti ben iki salandım devrildimHerkes nerde
Yağmura yakalandım olsun çocuklar gibi şenim mutluyum ⚘
Bende yağmur başlayınca eve girdimKovasını alan gitti ben iki salandım devrildim
Burda hava tuaf yağmakla yağmamak arasındaBende yağmur başlayınca eve girdim
Iyi oldu dinlendim
Burda iki üç gündür ara ara kısa süreli yağıyorBurda hava tuaf yağmakla yağmamak arasında
Sorma önceden hiç camla işim olmazdı şimdi ayrılamıyorumİyi camcı oldun
Olmaz mıDaha işin neyin yokmu
Çok geçmiş olsun lorammm Rabbim kalıcı şifa versin yavruna. Sonuçlar tertemiz çıksın. Korktuklarınızdan emin, umduklarınıza nail olun İnşaAllahHayırlı akşamlar kızlar. Perşembe günü oğlumun boğazından parça alınacak güzel geçmesi ve sonucun güzel çıkması için dualarınıza talibim
Amin ablam Allah razı olsunÇok geçmiş olsun lorammm Rabbim kalıcı şifa versin yavruna. Sonuçlar tertemiz çıksın. Korktuklarınızdan emin, umduklarınıza nail olun İnşaAllah
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin. Ağrısada o bölgeyi fırçalamaya devam et.Merhabayın a dostlar
Kahveci tayfayı uğurladıktan sonra biraz ortalığı toparladım ki arkadaş tekrar çağırdı, koltuk takımı aldı bugun gelmiş de, adamların yanında eşlik edem diye gittim.
Gittik güzelce evini yerleştirdik birlikte. Güzel oldu güle güle otursunlar
Sonra geldim kızlar okuldan geldi.
Yedir içir, kursa götürdüm.
Market turladım yürüdüm
Geldim yemek yaptım
Birazdan herkes gelir yeriz.
Diş doktoruna gidicem akşama
Bakalım neler olacak korkuyorum
Bir gün sakız çiğnerken yerimden zıpladım, dehşet bir acı-ağrı ile
Daha sonra sıkça oldu.
Diş etlerim sızlıyor zaten evvelden beri.
Kısaca ağzımın içinde baya sorun var gibi hissediyorum, göreceğuk
Öyle.
Mutfağı toplayıp gitmeye çalışırım.
Yetişirsem.
Şuan herşeyi hazırlıyorum, kendimi de