Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yeni içad çıkmış perde dikrecekler araştırsın
Yok ben dayanabiliyorum ne kadar yorgun olsam da ama benim eşim o kadar hızlı uyuyor kiHelal olsun kiz sabaha kadar iyi dayanmissin .ben uykuya hiç dayanamam uyur kalirdım heralde tezgahin yanında
Bizde perde camdan çıkınca birden kayboluyolarBenim perdeleri büyük oğlana taktiriyorum
Amin inşallah en önemlisi de o zatenMaşallah canım Rabbim ilim alıp yaşamayı da nasip etsin
Valla bende de Allah'ın mescidlerine karşı inanılmaz bir sevgi var içimde.
Orada hep beraber namaz kılmak bambaşka hishissettiriyor.
Evet uzun zamandır böyleyim zaten ondan bunaldım birazBence zararlı yanlarını düşünürsen hiçte güzel değiller
Arada tabi yenir ama her gün Ramazan da tatlı yiyenler oluyor ben çok şaşırmıştım ben yiyemem mesela.
Çok pahalı olmasa bir de kuru yemiş miss gibi ceviz, fındık, badem, kuru kayısı yiycen ohh hemde sağlıklı.
Kilo problemin olmaması ne kadar güzel yaa maşallahŞaşırdım attım çünkü 55 çok zayıf değil mi yaa
Ben 62 yim galiba en son bakmadım.
Doğumdan sonra 54,56 arasiydim gören herkes üzülerek Teneffüs çok zayıflamış diyordu
Kemiklerim ince avantajim ama yüzümden eriyorum o yüzden ben çok zayıflık taraftarı değilim.
Evet canım vermiştim iyi sorun yokGönül kan tahlili falan verdin mi değerlerin iyi mi? Çünkü görüyoruz çok güzel yapıyorsun bence diyetini.
Ya da diyetisyen eşliğinde mi yapsan ki
Senin çaban takdire şayan benim için. Ben eşime tatlı falan yapcam bide yemeyecem yani
Orası neresiydiBugün burası yandı resmen oturamadık sıcaktan. Bide aşırı nemlendi. Akşam üzeri kızı dışarı çıkardım 7 gibi bi yağmur yağdı hala devam ediyor ondanmış demek ki bu kadar sıkması havanın
Ben orta halli severim kapalı havaları pek şey etmiyorumYa ağlıcam yaavantilatör açtım o derece bunaldım.
Keşkem bu hava bizdeolsaydı hep serinliği tercih ediyorum son yıllardır böyleyim.
Kırıkkaledeyim canım bugünde baya sıkıyorAmin inşallah en önemlisi de o zaten
Evet uzun zamandır böyleyim zaten ondan bunaldım biraz
Kilo problemin olmaması ne kadar güzel yaa maşallah
62 de olur bana yaa
Benim bir 57 55 olma gibi hayalim var sağlıkla inerim inşallah
Evet canım vermiştim iyi sorun yok
Bu hafta iyi gitmedim kabul yani misafirlik ler falan çok oldu o yüzden artı geldim malesef geçen hafta 76.45 iken bu hafta 78.0.geldim bide özel dönemim yakın hepsi üst üste geldi
Orası neresiydi
Burasi da yagmurlu iki gundur ama kış gibi
Ben orta halli severim kapalı havaları pek şey etmiyorum
Burası da hala kapalı ama dünkü gibi soğuk değil sankiKırıkkaledeyim canım bugünde baya sıkıyor
Hafif esiyor gibi de yok bunalttı valla. Kız uyanıkken kapı pencerede açamıyorum doğru düzgünBurası da hala kapalı ama dünkü gibi soğuk değil sanki
Allahim hayırlı yağmurlar göndersinHafif esiyor gibi de yok bunalttı valla. Kız uyanıkken kapı pencerede açamıyorum doğru düzgün
Amin amin. Su yok köyde bu sene şimdiden başladıAllahim hayırlı yağmurlar göndersin