- 19 Aralık 2020
- 8.242
- 35.379
- 30
Bizim de buralar yanıyor azıcık esmeye başladı şükür.Baya soğudu akşama doğru
Sizin oralar soğursa bizede etkisi geliyor hemen o yüzden ne kadar soğursa o kadar iyidir bizleride düşünün yahh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizim de buralar yanıyor azıcık esmeye başladı şükür.Baya soğudu akşama doğru
Maşallah ne kadar güzelAhlak, sure,dua ezberi,akide
Sohpette değişiyor işte bugün ki konumuz Zikirdi
Mesela zikir bağırarak veya raks edilerek değil her an huşu içinde sessiz bir eda ile Allah'ı anmak zikir çekmek.
La ilahe illallah'ın önemi.
La havle bela kuvvete illa billahil aliyyul azim.bu zikirin önemine bak istersen çok etkileydi.
Eğer ki ilim almak istersen temel İslami bilgiler, Kur'an tecvit,siyer ve mutlaka akide öğrenmeni tavsiye ederim.Tefsir de var tabi ama zamanla inşallah
Evet buz gibi kombiyi kapatmistik Bayadır açsak mi bilemedim sadece ben mi usuyomBaya soğudu akşama doğru
Amin inşallah istediğim kilo 55 güncel kilom 78 chocolita görmesinAllah kabul etsin inşallah.
Rabbim istediğin kiloyada gelebilmeni nasip etsin.
Düşmesin aklına zarar onlar zararAhh Browni kurabiye bugün aklıma düşmüştü bu aralar çok açım
Düşmesin aklına zarar onlar zarar yine iki gitmişAhh Browni kurabiye bugün aklıma düşmüştü bu aralar çok açım
Yok yaa çok güzeller bence mis gibiDüşmesin aklına zarar onlar zarar
Maşallah canım Rabbim ilim alıp yaşamayı da nasip etsinMaşallah ne kadar güzel
Rabbime şükür bu ilimleri öğrenmekle nasiplendim ama siyer ilmini daha da detaylı öğrenmeyi çok isterim. Tefsir ilmi zaten muazzam... hiç birinin sonu yok hepsi çok güzel hep talebe olsam keşke
Gerçi şuan talebeyim aslında ama ders çalışmıyorum
Bi cesaret ilahiyat okuyayım dedim ama bakalım çalışmam lazım dersler birikti bende is yok yani zamanim kalmiyor
Girme gel çay iç sonra girerizBugün akşam yemeği geçe kaldı, çocuklar dışarıda oynadı biraz.
Şimdi toplıcam mutfağı.
Girmeden size yazıyım dedim, belki daha pratik olur çabuk bitiririm.
Giriyorum, hiç de canım istemiyor bugun ama neyse.
Girdim
Bence zararlı yanlarını düşünürsen hiçte güzel değillerYok yaa çok güzeller bence mis gibi
Kurabilere ayrı zaafım var
Anne olana kadar tatlı kurabiye hiç sevmezdim
Lohusaliktan bana yadigar kaldı kurabiye sevdası
Şaşırdım attım çünkü 55 çok zayıf değil mi yaaAmin inşallah istediğim kilo 55 güncel kilom 78 chocolita görmesin
Sabah eticin ile Ankara dan selam verdin sandım ben Hoş geldindöndüm
Hoş geldindöndüm
Sabah memlekette koşturdum çamaşır ütü kışlık kaldırdım yemek yaptım 16:00 çıktımSabah eticin ile Ankara dan selam verdin sandım ben Hoş geldin
İnsanoğlu guş misaliSabah memlekette koşturdum çamaşır ütü kışlık kaldırdım yemek yaptım 16:00 çıktım