- 2 Ağustos 2013
- 34.181
- 101.817
Bu iyiymiş tam bizlikYeter ha her gün bişey değişiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu iyiymiş tam bizlikYeter ha her gün bişey değişiyor
Tok tok tokŞimdi aç mı yatalım tok mu
Yemek değil canım çay yani şeylerGece sabaha kadar yaprak sardin ve yemek yaptın doğrumu okudum
Bende acili.ve nar ekşili yaptım kisiri bazen salatalık turşusu da ekliyorum çok güzel oluyorBol sebzeli bi kısır yaptım kızlar yanına da kurufasulye ayran,turşu..
Üzerine nar ekşisi döker misiniz? Yapmadıysanız deneyin derim.
Bizimkiler gelmedi dışardalar bekliyorum bayağ bayağı uzanarak geçti günüm.
Teşekkür ederimKendinden çok büyük bir fedakarlık etmişsin ama gece uykusuz kalmışsın.
Ellerine sağlık, yiyenlere şifa olsun.
Ahh Browni kurabiye bugün aklıma düşmüştü bu aralar çok açımÇok işim var coook
İçli pişi yapacağım, browni kurabiye yaptım kardeşimle piknik yapacağız öğlene çocuklar da öğlen arası olacak Java bulutlu ama iyi
o zaman sıkıntı yokTok tok tok
Bayılıyorum şöyle plansız gelişen ama muhteşem geçen günlereBoş boş oturuyordum bi anda ablamla konuştuk evdeymiş gelin dedim. Ordan annemi teyzelerimi de çağırdım. Koştur koştur evi süpürdüm sildim balkonları yıkadım bi çamaşır attım hemen. Buzlukta kek vardı çıkardım onu yanına da bişeyler yaparım inşallah
Aleyküm selam canım maşallah ne dersin var ve ne sohbeti oluyor bende çok severimS.aleykum hanımlar.. Nasılsınız?Dersim vardı ardından sohpet bütün sabah işlerimi bırakıp çıkıyorum.
Ev dağınık bebişi yedirdim, sallıyorum.
Sonra ev işlerine girişeceğim inş.
Dünya işi yap yap bitmez Rabbimizin rızasını kazanmak nasip olsun inş.
Etmaa ıpss diye geri gelirTok tok tok
Her işim duruyorsa nereye bayılayımBayılıyorum şöyle plansız gelişen ama muhteşem geçen günlere
Kıtlık gelişir bünyede vucut yağ yakmayı keser bazen yemini etmemen en doğrusuBen artık sıkılmaya başladım bu diyet işinden
Aylardır çaba gösteriyorum ama çok da farketmedi bile
Dün misafirler gittikten sonra şöyle kalan çayı ısıtıp yanına tatlı börek poğaça yemek istedim ama yeminli olduğum için yiyemedim tabi
Bi daha bi süre yemin etmicem galiba bu sefer çok bunaldım niyeyse
Ahlak, sure,dua ezberi,akideAleyküm selam canım maşallah ne dersin var ve ne sohbeti oluyor bende çok severim
Yat yaa bosver hem hava çok soğukHer işim duruyorsa nereye bayılayım
Baya soğudu akşama doğruBugün aşırı üşüyorum
Sabah Dünün yorgunluğu vardı oğluma kahvaltı yaptırıp biraz daha yattim sonra hiç bir işe elimi sürmedim
Boş boş geçti saat 3 olunca hazırlandık namaz kılıp çıktık oğlumla işlerimizi halledip geldik 5 30 a doğru
Sonra salonu topladım ️
Oturma odasını topladım️
Antre çocuk odası ve yatak odasını topladım️
Her yer çok.daginik gibiydi ama hemen toplandı şükür ️
Sadece mutfağı ellemedim
Eşime yemek hazırladım ️
Oğlumla beraber yediler ️
İkindiyi kıldım uzandım
Bugün niyetlendim elhamdülillah akşamı bekliyorum
İftar sonrası mutfağı da toplarım inşallah
Canim çok tatlı çekiyor böyle Gün içinde bi sey yemesem ama.aksam.cay yani kurabiye tatlı atıştırmalık yesem böyle bi hal içindeyim
Belki bugün oruçlu olduğumu için mi bilmiyorum
Bu birkaç gündür zaten çok kısıtlı değildim yedim de ama ne bileyim çok emek verip verip 3 günde bir sürü kilo alabiliyorum çok modum düşüyor
Evet 3 Mayısa kadar ettim o bitsin bi süre etmicemKıtlık gelişir bünyede vucut yağ yakmayı keser bazen yemini etmemen en doğrusu
Allah kabul etsin inşallah.Bugün aşırı üşüyorum
Sabah Dünün yorgunluğu vardı oğluma kahvaltı yaptırıp biraz daha yattim sonra hiç bir işe elimi sürmedim
Boş boş geçti saat 3 olunca hazırlandık namaz kılıp çıktık oğlumla işlerimizi halledip geldik 5 30 a doğru
Sonra salonu topladım ️
Oturma odasını topladım️
Antre çocuk odası ve yatak odasını topladım️
Her yer çok.daginik gibiydi ama hemen toplandı şükür ️
Sadece mutfağı ellemedim
Eşime yemek hazırladım ️
Oğlumla beraber yediler ️
İkindiyi kıldım uzandım
Bugün niyetlendim elhamdülillah akşamı bekliyorum
İftar sonrası mutfağı da toplarım inşallah
Canim çok tatlı çekiyor böyle Gün içinde bi sey yemesem ama.aksam.cay yani kurabiye tatlı atıştırmalık yesem böyle bi hal içindeyim
Belki bugün oruçlu olduğumu için mi bilmiyorum
Bu birkaç gündür zaten çok kısıtlı değildim yedim de ama ne bileyim çok emek verip verip 3 günde bir sürü kilo alabiliyorum çok modum düşüyor