Düzenli Evimiz & Hayatımız

Gece sabaha kadar yaprak sardin ve yemek yaptın 🙄doğrumu okudum
Yemek değil canım çay yani şeyler
Börek sardım
Hamur yogurdum
Gelin.tatlisi yaptım
Mozaik pasta yaptım
Sarma sardım bu kadar
O gün akşama kadar dışarıdaydik mecbur gece yapmak durumunda kaldım 🫠🫠

Elhamdülillah güzel geçti misafirli.gunum🎈❤️

Bol sebzeli bi kısır yaptım kızlar yanına da kurufasulye ayran,turşu..
Üzerine nar ekşisi döker misiniz? Yapmadıysanız deneyin derim.👍
Bizimkiler gelmedi dışardalar bekliyorum bayağ bayağı uzanarak geçti günüm.😅😅
Bende acili.ve nar ekşili yaptım kisiri bazen salatalık turşusu da ekliyorum çok güzel oluyor 😍😍

Ben artık sıkılmaya başladım bu diyet işinden
Aylardır çaba gösteriyorum ama çok da farketmedi bile 🥲
Dün misafirler gittikten sonra şöyle kalan çayı ısıtıp yanına tatlı börek poğaça yemek istedim ama yeminli olduğum için yiyemedim tabi
Bi daha bi süre yemin etmicem galiba bu sefer çok bunaldım niyeyse ☹️🫠

Boş boş oturuyordum bi anda ablamla konuştuk evdeymiş gelin dedim. Ordan annemi teyzelerimi de çağırdım. Koştur koştur evi süpürdüm sildim balkonları yıkadım bi çamaşır attım hemen. Buzlukta kek vardı çıkardım onu yanına da bişeyler yaparım inşallah
Bayılıyorum şöyle plansız gelişen ama muhteşem geçen günlere 😍😍

S.aleykum hanımlar..💐 Nasılsınız?☺️Dersim vardı ardından sohpet bütün sabah işlerimi bırakıp çıkıyorum.
Ev dağınık bebişi yedirdim, sallıyorum.
Sonra ev işlerine girişeceğim inş.🙂
Dünya işi yap yap bitmez Rabbimizin rızasını kazanmak nasip olsun inş.🤲
Aleyküm selam canım maşallah 😍ne dersin var ve ne sohbeti oluyor 🫠 bende çok severim

Ben artık sıkılmaya başladım bu diyet işinden
Aylardır çaba gösteriyorum ama çok da farketmedi bile 🥲
Dün misafirler gittikten sonra şöyle kalan çayı ısıtıp yanına tatlı börek poğaça yemek istedim ama yeminli olduğum için yiyemedim tabi
Bi daha bi süre yemin etmicem galiba bu sefer çok bunaldım niyeyse ☹️🫠
Kıtlık gelişir bünyede vucut yağ yakmayı keser bazen yemini etmemen en doğrusu

Aleyküm selam canım maşallah 😍ne dersin var ve ne sohbeti oluyor 🫠 bende çok severim
Ahlak, sure,dua ezberi,akide
Sohpette değişiyor işte bugün ki konumuz Zikirdi🙂
Mesela zikir bağırarak veya raks edilerek değil her an huşu içinde sessiz bir eda ile Allah'ı anmak zikir çekmek.
La ilahe illallah'ın önemi.
La havle bela kuvvete illa billahil aliyyul azim.bu zikirin önemine bak istersen çok etkileydi.🙂
Eğer ki ilim almak istersen temel İslami bilgiler, Kur'an tecvit,siyer ve mutlaka akide öğrenmeni tavsiye ederim.Tefsir de var tabi ama zamanla inşallah🙂

Bugün aşırı üşüyorum 🥶

Sabah Dünün yorgunluğu vardı oğluma kahvaltı yaptırıp biraz daha yattim sonra hiç bir işe elimi sürmedim 🙁
Boş boş geçti saat 3 olunca hazırlandık namaz kılıp çıktık oğlumla işlerimizi halledip geldik 5 30 a doğru😏
Sonra salonu topladım ✅
Oturma odasını topladım✅
Antre çocuk odası ve yatak odasını topladım✅
Her yer çok.daginik gibiydi ama hemen toplandı şükür ✅
Sadece mutfağı ellemedim🙄
Eşime yemek hazırladım ✅
Oğlumla beraber yediler ✅
İkindiyi kıldım uzandım 😴
Bugün niyetlendim elhamdülillah akşamı bekliyorum ❤️🌸
İftar sonrası mutfağı da toplarım inşallah 🫠

Canim çok tatlı çekiyor böyle Gün içinde bi sey yemesem ama.aksam.cay yani kurabiye tatlı atıştırmalık yesem böyle bi hal içindeyim 😣
Belki bugün oruçlu olduğumu için mi bilmiyorum 😞
Bu birkaç gündür zaten çok kısıtlı değildim yedim de ama ne bileyim çok emek verip verip 3 günde bir sürü kilo alabiliyorum çok modum düşüyor ☹️🥲

Bugün aşırı üşüyorum 🥶

Sabah Dünün yorgunluğu vardı oğluma kahvaltı yaptırıp biraz daha yattim sonra hiç bir işe elimi sürmedim 🙁
Boş boş geçti saat 3 olunca hazırlandık namaz kılıp çıktık oğlumla işlerimizi halledip geldik 5 30 a doğru😏
Sonra salonu topladım ✅
Oturma odasını topladım✅
Eşime yemek hazırladım ✅

Canim çok tatlı çekiyor böyle Gün içinde bi sey yemesem ama.aksam.cay yani kurabiye tatlı atıştırmalık yesem böyle bi hal içindeyim 😣
Bu birkaç gündür zaten çok kısıtlı değildim yedim de ama ne bileyim çok emek verip verip 3 günde bir sürü kilo alabiliyorum çok modum düşüyor ☹️🥲
Baya soğudu akşama doğru

Bugün aşırı üşüyorum 🥶

Sonra salonu topladım ✅
Oturma odasını topladım✅
Eşime yemek hazırladım ✅

Allah kabul etsin inşallah.
Rabbim istediğin kiloyada gelebilmeni nasip etsin.🙂

X