- 11 Nisan 2007
- 83.030
- 481.904
Her yerde var zatenSanırım bu sarmaşığı yolamam uzun iş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Her yerde var zatenSanırım bu sarmaşığı yolamam uzun iş
Aynı sorun bizde de var ya. Sürekli donuyor izlediğim şeyler. Çekmiyor gibikız üç kere girip resim ekledim gönderemedim bizim nette bu aralar donma takılma gibi bir şeyler oluyor
Biz ttneti bıraktık türknete geçtik ondan mı bilmiyorumAynı sorun bizde de var ya. Sürekli donuyor izlediğim şeyler. Çekmiyor gibi
Bu güzel resimlerden tek anladığım hepsi çiçekEfser Kırmızı çizdiğim sedum palmeri dam koruğu da deniyor sarı çiçekli bir sukulent.
SArı çizdiğim de buz çiçeğine benziyor tabi olmayabilir. Hiç tomurcuk yok mu üstünde?
Eki Görüntüle 3413826
Alt yapı yine ttnet in ama sanmıyorum. Biz de comnetteyiz de geçen alt yapı çalışması var falan dediler hala devam ediyor olamaz heraldeBiz ttneti bıraktık türknete geçtik ondan mı bilmiyorum
Olmayan bir şey olsun diyosunHer yerde var zaten
Anlamamki sabah bakar foto atarımEfser Kırmızı çizdiğim sedum palmeri dam koruğu da deniyor sarı çiçekli bir sukulent.
SArı çizdiğim de buz çiçeğine benziyor tabi olmayabilir. Hiç tomurcuk yok mu üstünde?
Eki Görüntüle 3413826
Ya benim kafama çok takıldı çıkan oluyor mu mutsuz hissediyorum kendimi lutfen cevap verinÇok eskiden kendi kendime araştırarak bir çok şeyi öğrenmiştim. Doğum, transit, sinastri haritası çıkarmayı, evleri, açıları... vs.
Olanı okumak, kendini oyalamak tamam da geleceği tahmin etmek ve astrolojiye göre hayatına yön vermekten Allah'a sığınırım.
Bunlar sadece zaman kaybı o herşeyi tahmin eden kişilerin kendi hayatlarına faydası yokYa benim kafama çok takıldı çıkan oluyor mu mutsuz hissediyorum kendimi lutfen cevap verin
Sana o çizdiklerimden birer parça koparıp dal şeklinde getirebilirsin peçete pamuk vs sarıpta. Topraksız günlerce yaşar.Günaydın
YesBonus bu ortancamı