- 11 Nisan 2007
- 83.032
- 481.911
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben oradaki dal çürümüş diye düşündüm@Efser bak bu da araya karışmış şeker begonya
Merhaba huhum, mutsuzluğun çözümü astrolojide değil.Ya benim kafama çok takıldı çıkan oluyor mu mutsuz hissediyorum kendimi lutfen cevap verin
Ay çok sevindim canım ya. Çok şükür yeni bi masraf çıkmamış .Yutubdan baktık iç pervaneyi çevirdik minicik bişey çıktı çalışıyor
Efser, yol,suda beklet,ek tutar.Sanırım bu sarmaşığı yolamam uzun iş
Bizim botanik bilgimizBen oradaki dal çürümüş diye düşündüm
Uzun zamandır görmüyordum seni nasılsınEfser, yol,suda beklet,ek tutar.
Şükürler olsun nane limoncuğum, dünya telaşındayız, iyiyiz. Büyüklerimizi ziyarete geldik bayram için. Sen nasılsın?Uzun zamandır görmüyordum seni nasılsın
Bende iyiyim şükürŞükürler olsun nane limoncuğum, dünya telaşındayız, iyiyiz. Büyüklerimizi ziyarete geldik bayram için. Sen nasılsın?
Bunlar sadece zaman kaybı o herşeyi tahmin eden kişilerin kendi hayatlarına faydası yok
Umursamamak gerekiyor herhalde bilecek değillerdir hepsiniMerhaba huhum, mutsuzluğun çözümü astrolojide değil.
İstiyorsan eğlen geç o kadar
Ahahahah bak yine aklıma geldiBir de ben efserin adını unuttuğumda gülmüştünüz o sweet hele üç gün gülerim buna dediydi
Ya kaç gündür seni buraya etiket edecektim yoğunluktan fırsat bulamadım ablacım görünce çok mutlu oldumMerhaba huhum, mutsuzluğun çözümü astrolojide değil.
İstiyorsan eğlen geç o kadar
Yaaa çeninnn o ayacıkların ne"Öyle boş kavanoz getirmekle olmuyor giy bakalım yemeniyi şalvarı " dedi anacığım bahçe belliyorum beceriyorum haaa
kışlık dolu kavanoz almaya yüzüm olsun
Eki Görüntüle 3413934
Ne ekiyorsunuz Penyezciğim? Bereketli olsun inşallah."Öyle boş kavanoz getirmekle olmuyor giy bakalım yemeniyi şalvarı " dedi anacığım bahçe belliyorum beceriyorum haaa
kışlık dolu kavanoz almaya yüzüm olsun
Eki Görüntüle 3413934
Canımsın ben de senden haber alınca sevindim.Ya kaç gündür seni buraya etiket edecektim yoğunluktan fırsat bulamadım ablacım görünce çok mutlu oldum