- 12 Haziran 2019
- 17.536
- 106.327
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Islak kek için her türlü kalkarımBi de ıslak kek yapasım var kalkabilirsem
Balığın üstüne sütlü bi şey yemiyorum içmiyorum zehirlenmiştim çünküBi de ıslak kek yapasım var kalkabilirsem
Deden nasıl oldu canım ?Islak kek için her türlü kalkarım
Şükür iyi titreme geçmiş günlük yaşamına devam ediyor ciğerleri sıkıntılı işte öksürük nefes alıp vermede zorluk. O da geçecek inşallah ilaçlar etki ediyorDeden nasıl oldu canım ?
Neden ki
Aaa ondan mı kusuyor. Annenin de var da bazen kafayı sallayıp sallayıp yemleri çıkarıyor geriPisletiyor kızgınlıkta kusuyor sürekli
Eşimi görseli attım sağdakini almış gelmiş 400 liraya alttaki etiket farklı demek ki 109 yazan dedim nette daha ucuz 400 e istemem geri spiralli olanı almaya gittiBime gelmişti canim bak istersen sweetgirlcandy
Salı sabahı inşallah efserim. Siz yarin mi gidiyoorsunuzAktif Lora yarınmı yola çıkacaksınız
Ya zaten stres olmusum ne derdi var diye bide durmadan vurdu sanki bilerek ağlatıyorumAğlayan cocuga ne yapılır acaba munaseebetsiz
Bizde salı sabahı 7:30 8:00 evden çıkarımSalı sabahı inşallah efserim. Siz yarin mi gidiyoorsunuz
Yaa neden o kadar fark var ki çok saçma çok şaşırdım yarın uğrayabilirsem kasadan fiyatını sorucam merak ettm bazen eski etiket diyorlar degismediler mi acabaEşimi görseli attım sağdakini almış gelmiş 400 liraya alttaki etiket farklı demek ki 109 yazan dedim nette daha ucuz 400 e istemem geri spiralli olanı almaya gitti
KalkamadımIslak kek için her türlü kalkarım