- 2 Ağustos 2013
- 34.154
- 101.686
Kaç haftalık oldu sedoş doğum ne zamanmerhaba
Bugün 10 bucukta uyandım.
lavaboları temizledim.
bulasik makinesini bosalttm.
Ütü yaptm.
Sehpaları sildim.
Dısarda dolastik .
Vakit yaklasinca saat 5 te davete gittik.
Yarın sabahta ultrason kontrolüm var. Doktorumda.
Kuzum çekilecek biri çürük birde dolgu da kırık varNe yapılacak dişine sorun ne pare ?
Allah AllahArkadaşlar kk da kaç yıldır varım ama şu çoklu alıntıyı sadece o sayfadan yapıyorum mesela arka sayfalardan alıntıları yapamıyorum ya nasıl oluyor
Bugün çok uğraştım hatim topiginde olmadı deli oldum
Bazı yeni üyeler maşallah biliyorlar ben daha bilmiyorum atiyorum 5 sayfa öncesi 3 sayfa öncesi çoklu alıntıyı ben niye yapamıyorum
Offfff ya
Alintilardan sonra altta çoklu alıntı kısmına hepsini ekleyince oluyor aslındaArkadaşlar kk da kaç yıldır varım ama şu çoklu alıntıyı sadece o sayfadan yapıyorum mesela arka sayfalardan alıntıları yapamıyorum ya nasıl oluyor
Bazı yeni üyeler maşallah biliyorlar ben daha bilmiyorum atiyorum 5 sayfa öncesi 3 sayfa öncesi çoklu alıntıyı ben niye yapamıyorum
Offfff ya
Arkadaşlar kk da kaç yıldır varım ama şu çoklu alıntıyı sadece o sayfadan yapıyorum mesela arka sayfalardan alıntıları yapamıyorum ya nasıl oluyor
Offfff ya
Çok teşekkürler kızlar ağrı kesici biraz ise yaradı
Bende bugün sardunyalar vardı bizim buralarda sakız derler çiçeğe kurumaya başlamıştı
Kökten çıkardım kestim kuru dalları temizledim tekrar ektim inşallah tutar
Evet swetim mesela şuan geçmiş olsun yazan arkadaşları arkadan alıntılayıp gelseydin herkese cevap yazacaktım ama sadece o sayfadakileri alıntı yaptımAllah Allah
Denedim ya olmadıAlintilardan sonra altta çoklu alıntı kısmına hepsini ekleyince oluyor aslında
Yeniden dene burda geri gidipDenedim ya olmadı
45 bin mi fazla değil miKuzum çekilecek biri çürük birde dolgu da kırık var
Implant yapilicak birde dolgu kanal var 3 dişe 45 bin tl demişti dr
Bonusum şuan bu sayfadan alıntı yapıyorum benim demek istediğim önceki sayfalardan yorumları ekleyip ekleyip arka arkaya tek tek topluca alıntı yapıp yorum yapamıyorumAlıntı yazana basıcan pariş yorumlaya basarsan direk o mesaja cevap veriyosun.
Sonra da alıntıları ekle diyosun zaten yapmışsın şu mesajda
Boğazım ağrıdı sabahtan üşüme titreme geliyor arada öyle yarına geçer inşallah paremNeyin var ne oldu loloram
Aynen fazla geldi bana da iki dişci dr daha var onlarlada görüşücem bakalım ne olucak seçim sonrası fırlayacak fiatlar diyorlar kafam allak bullak45 bin mi fazla değil mi
Aman kendini sıcak tut oruçluyken çok üşür insan sıkı giy canımBoğazım ağrıdı sabahtan üşüme titreme geliyor arada öyle yarına geçer inşallah parem
Öyle olduğunda alıntılar mı görünmüyor? Ekran resmi atabilirsen bi bakakBonusum şuan bu sayfadan alıntı yapıyorum benim demek istediğim önceki sayfalardan yorumları ekleyip ekleyip arka arkaya tek tek topluca alıntı yapıp yorum yapamıyorum
Ne tüttürücenÇocukları yıkadıktan sonra banyoyu bırakmıştım öyle tertemiz yaptım paspaslari da yikadim diğeriyle degistirdim
Ütü yaptım yarın giyelecekleri sadece
Evin dağınıklığını kaldırdım Mutfağın yerlerini sildim
Çoraplarım daginikti onları düzenledim. Vee en sevdiğim saatler tütsümü yaktım okumalara başlıcam sessizken
Benim ki suan tam 6 aylk dogum yaza haziran ayıKaç haftalık oldu sedoş doğum ne zaman
İyi iyi maşallah. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahBenim ki suan tam 6 aylk dogum yaza haziran ayı