Bu ne güzel cümleDerkeeenn her yer temiz duzenli oldu içim rahatladı şükür
Vay lidloya bakIcimde bi temizlik aşkı var şuan
Dağılan dolap ,çekmece ,kitaplıkları düzenledim atilacaklari attm
2 sepet çamaşır katladım
Çamaşır attim makineye
Lavabolari çamaşır suyu yaptım beklesin
bbiraz daha bekliyim süpürge tutup halıları kaldıracam
Pare dün akşam çok ağrıyordu dişim diş etim parmağımla masaj yaptım çok farketti senin neyin var bilmiyorum tabiHerkes silmiş süpürmüş evini ne güzel
Ben bir şey yapmadım yapmayacağım
Amannnnnn piiiiirrttttttt
Yataktan çıkasım yok çıksam biliyorum ki iftara kadar oturmuyacam
Zaten sahura da kalkmadim
Ve dişim ağrıyor
Hayat neden bana bunu yapıyorsun
Ve şuan ki ruh halim tıpkısının aynısı
Iftara da misafirim var ppertim çıkacakVay lidloya bak
Iftara da misafirim var ppertim çıkacak
Benim bir çürük birde kırık dişim var canım masaj yapamam dokunamıyorum kiPare dün akşam çok ağrıyordu dişim diş etim parmağımla masaj yaptım çok farketti senin neyin var bilmiyorum tabi
Hatırladım şimdi benim de çürük var dokununca çok acıdı ama dokunmak bastırmak istedim garip bi his iyi geldi.Benim bir çürük birde kırık dişim var canım masaj yapamam dokunamıyorum ki
Of ne ağrıyor Bonusum yaHatırladım şimdi benim de çürük var dokununca çok acıdı ama dokunmak bastırmak istedim garip bi his iyi geldi.
KIrık dişi bilmiyorum ağrı yapar mı
Amin Allah razı olsun❤❤❤Allah kolaylık versin
Ayy evet yaa şimdi çok uzak.yer değil ama yine de bi hafta yokum dönünce de biraz bayram temizliği yaparım dip köşe inşallahBu ne güzel cümle
Benim bir çürük birde kırık dişim var canım masaj yapamam dokunamıyorum ki
İkinize de çok geçmiş olsun kızlar. Dış agrisi öyle kötü ki biri dese bile çok etkileniyorumHatırladım şimdi benim de çürük var dokununca çok acıdı ama dokunmak bastırmak istedim garip bi his iyi geldi.
KIrık dişi bilmiyorum ağrı yapar mı
Bisi diyim mi bitkiyi sevmek ve anlamak o kadar büyük bir sanat ki anlatamam.Terapilerim yorucu geçiyor
Rafları niye koydum ki bi de bunları sil diye söylenirken gubban olsun anası diye girişiyorum unutuyorum zorlandığımı.
Tövbe est