- 13 Mart 2019
- 12.853
- 41.437
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen miydin musluğu temizlerken kıran kimdiNapıyon lora evde bulduğun her şeyi kırıyon mu yoksamm
Hayır ben değildim sweet lora dır baksana eline geçeni kırmışSen miydin musluğu temizlerken kıran kimdi
Masallah bende kendime sakar diyordum eline su bile dökememmmGeçen yaz aynen öyleydi. Duş camından balkon camına evde ne varsa kırmıştım
BendimmSen miydin musluğu temizlerken kıran kimdi
Yavrum benimki kırılabilir şeylerdi. musluğu nasıl cekistirdiysenBendimm
Amin amin Pinhancım kiralar öyle bir artışta ki çevremde nice insan görüyorum bunalımda ama Allah'a sığınıyorlar.Zengin gittikçe zenginleşti fakir iyice fakirleşiyor. Ortalıkta çok fırsatçı var bu yüzden de oluyor ama dur denmeliydi yapılabilirdi caydırıcı hiçbir şey göremiyorum 50 bin 60 bin cezalar zincir marketler için hiçbir şey zaten.Hepsine katılıyorum Teneffüs zili
Bu konu zaten .... Diyecek söz yok artık.
Hayat pahalılığı da aynen. Artık acayip can sıkıcı olmaya başladı.
Dün markette 4 tane temizlik bezini 180 tl görünce şok geçirdim.
Bez yahu bez yani 180 tl ne.
Ben yine istesem alırım hamdolsun ama değer görmüyorum, ederi bu olamaz bunu kabullenemiyorum.
Öyle çoluk çocuğa oyuncak almak falan binde bir artık. Olanla yetinsinler, cidden zor.
Allah alamayanların çok yardımcısı olsun. Hepimizin yardımcısı olsun hatta artık, herkes kendine göre sıkıntıda.
Feraha, refaha çıkmak nasip olsun bir an önce aklı selim adımlarla.
Allah aşkına bi helal yemek yiyelim ha1.lik iddiam yok ama bugünde toplu mutfak makinede boş
Benim mutfak aşırı dağınıkAllah aşkına bi helal yemek yiyelim ha
Yok o da değildi Lidlaylim sen miydin musluğu kıranHayır ben değildim sweet lora dır baksana eline geçeni kırmış
Ahahahah ikinciye sana sormuştumBendimm
Aldım muhteşeeeeeemKız mop için mendil çıkmış ya. Yemeklerden sonra eğilmeye son nasıl sevindim
Sen nirdeydin ?Şimdi hızlıca mutfagimi toplayayım inşallah
Ben bugün yavaş yavaş yiycem kim birinci oluyorsa olsunAllah aşkına bi helal yemek yiyelim ha
Her mopa uyuyormuAldım muhteşeeeeeem