Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde sahur bulaşığı duruyorYİğenim bende bebito olan akşamdan bulaşığı çalıştırdım yemekleri ayarlamıştım da sırtım çok ağrıdı duramadım mutfakta yanlarında oturdum mecbur.
Çay bulaşığı kalmıştı üstüne oğlan geldi 1 gibiydi yedi bi de sahur hiç toplanmamış gibi şu an.
Makineyi boşaltıyorum bebik durur inş toplarım
kuzummmmmm ya unutuk bebek sevmeyiE buraya da geldi her şeyi her yeri yalıyo hahahaha
İyi ki unutmuşuz efser nasıl baktık çoluk çocuğa şaka gibi bir de yemeksiz kalmadık hiç gel övelim gendimizikuzummmmmm ya unutuk bebek sevmeyi
Ne diyeyim bonus şaka gibi geldi geçti doya doya sevemedik hep bir yerlere yetişmek zorundaydıkİyi ki unutmuşuz efser nasıl baktık çoluk çocuğa şaka gibi bir de yemeksiz kalmadık hiç gel övelim gendimizi
Eltin büyüktür senden onun evlenen çocuğu yok muNe diyeyim bonus şaka gibi geldi geçti doya doya sevemedik hep bir yerlere yetişmek zorundaydık
Torun sevelim diyeceksin sanki az sonraEy gidi bizim muhabbetlere
Torun sevelim diyeceksin sanki az sonra
sağol canım sağol
geçmiş olsun canım yine ortalıkta bi salgın var benim kızda dün hasta gibiyim anne diyoduYemeği bile zor yaptım ben eşim topladı mutfağı