- 13 Ağustos 2020
- 14.759
- 82.422
- 32
YaaaGit fırçaları kontrol et bakim seninki orda mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
YaaaGit fırçaları kontrol et bakim seninki orda mı
evet canım bugün doğum günüm amin çok teşekkürlerSizin de mi doğum gününüz Rabbim hayırlı, sağlıklı bir ömür nasip etsin.Torununuzla ve çocuklarınızla nice yıllara inşallah.
Geçmiş olsun Allah şifa versin
Geçmiş olsun hayal dikkat et kendine
Mevsim geçişleri
geçmiş olsunnn çiçeğimmmm
Sağolun kızlarHayalkuran Geçmiş olsun canım ❤
Üzmek için demedim ya gül diye
Ben bugün sonuncu olmayı planlıyorumBen niyet ettim bugün mutfak toplayan ilk kadın kişisi olacağım
O sonunculuk bugün bana aitBen bugün sonuncu olmayı planlıyorum
Lorammm İftar öncesi az biraz toparla ki birinci olabilesin Ben zaten bu gün yazmayacaktım çok göze batıyoommm az kenara çekileyimBen niyet ettim bugün mutfak toplayan ilk kadın kişisi olacağım
Lütfen efedim sıramı almayınO sonunculuk bugün bana ait
Ben bugün sonuncu olmayı planlıyorum
Oh oh çekilmeniz güzel olduO sonunculuk bugün bana ait
Aynen öyle yapicam abla sen yazmasanda eminiz artıkLorammm İftar öncesi az biraz toparla ki birinci olabilesin Ben zaten bu gün yazmayacaktım çok göze batıyoommm az kenara çekileyim
Hadi sondan birinci olayımLütfen efedim sıramı almayın
Ne yaptınız buldunuz mu çözümKızlar selamlar benim mutfak dolabı yetersiz olduğu için açık tavana kadar erdiven gibi bı raf koydum baya doldurdum ama açık herşey gözüküyor bide toz olacağı için nasıl ve neyle kapatabilirim etrafıni örtü demode duruyor olmadı başla fikstiniz varsa paylaşırsanız çok sevinirim bide rafın etrafı demir
Orası benim sen ikinci olHadi sondan birinci olayım
Yavrum sen sonuncu bende sondan birinci işteOrası benim sen ikinci ol
Orası benim sen ikinci ol
PuuuhhhhYavrum sen sonuncu bende sondan birinci işte
Yani Sonuncu benimYavrum sen sonuncu bende sondan birinci işte
Sen en baştasın bizle alakan yok niye kızdınPuuuhhhh