- 2 Ağustos 2013
- 34.186
- 101.863
Geçmiş olsun canımBen dün hastalandım titreme bogaz ağrısı birden bire oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun canımBen dün hastalandım titreme bogaz ağrısı birden bire oldu
Öyle valla küçükken hocamız hep bunu derdi Türkiye genç nüfus Avrupa yaşlı nüfus derdi dezantaj gibi gösterselerde bu avantaj aslında derdi kadın çok iyi bir eğitimciydi onun gibisini tanımadım hakkaten öyle.Vay be. 87liyim ben
Biz gencken türkiye nüfusu gencti.biz orta yasa geldik ülkenin yas ortalamasida yaşlanmis
Ne ara bu yasa geldim
Hayalim geçmiş olsun dikkat et kendine salgın var maalesef
Geçmiş olsun canım
Sağolun kızlarHayalkuran geçmiş olsun canım benim
Geçmiş olsun Allah şifa versinSağolun kızlar
Geçmiş olsunBen dün hastalandım titreme bogaz ağrısı birden bire oldu
Sizinkini de maşallah Allah bağışlasın demek ki torununuz var ne güzel, topikte büyüğümüzsünüz.maşallah büyümüş senin kız benim torun ayın 23 de 14 aylık olcak çok hareketli yerinde durmuyo
Bu konulada bende ufak yaparımKöfteli çorbanın köftelerini yuvarlıyorum nohuttan az büyük
Geçmiş olsun hayal dikkat et kendineBen dün hastalandım titreme bogaz ağrısı birden bire oldu
evet canım var çok şükür ilk torunum kızımdan ananeyim çok tatlı çokkSizinkini de maşallah Allah bağışlasın demek ki torununuz var ne güzel, topikte büyüğümüzsünüz.
Mevsim geçişleriBen dün hastalandım titreme bogaz ağrısı birden bire oldu
Bonus hayırlı bir ömrün,yaşın olsun inşallah Çocukların ve ailenle huzurlu yıllar canımEki Görüntüle 3402967
Bonus bebeyimmm lüle saçlımmmmm iyikii doğmuşsunn iyiki varsınn
Yeni yaşın sağlık huzur mutluluk getirsin
Sizin de mi doğum gününüz Rabbim hayırlı, sağlıklı bir ömür nasip etsin.Torununuzla ve çocuklarınızla nice yıllara inşallah.evet canım var çok şükür ilk torunum kızımdan ananeyim çok tatlı çokk
Ben kendimi öyle hissediyorumNe dediğimi ne yaptığımı unutuyorum kafami toparlayamıyorum beyin işlevini yitiriyor
Git fırçaları kontrol et bakim seninki orda mıNe dediğimi ne yaptığımı unutuyorum kafami toparlayamıyorum beyin işlevini yitiriyor
Bonus bu çiçeğin adı neydi bakımı nasıl oluyomuş ona bakıcam netten deve tabanına benziyo ama bilemedim .