- 13 Ağustos 2020
- 14.736
- 82.267
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl yaniYa bu kulakliklari takinca sizde de bir ordu arkada seni izliyormus hissi oluyor mu
Öyle olmuyor bende de ya kapı çalar ya başka bi ses geliyor gibi olurYa bu kulakliklari takinca sizde de bir ordu arkada seni izliyormus hissi oluyor mu
Ya bu kulakliklari takinca sizde de bir ordu arkada seni izliyormus hissi oluyor mu
Tövbeeee gece gece korkutmayın beniiiiiiBakara falan aç hem sen dinle hem onlar
Kulaklik fobisi bi rahat rahat is yapmiyorum geceleriNasıl yani
Evet sanji cocuklar saatlerdir beni cagiriyomus gibi oluyoÖyle olmuyor bende de ya kapı çalar ya başka bi ses geliyor gibi olur
Ne guzel acikladin beraber dinleyin diye kardes kardesBakara falan aç hem sen dinle hem onlar
Bende kullanamıyorum kulaklıkla müzik dinlemek de bana göre değilKulaklik fobisi bi rahat rahat is yapmiyorum geceleri
Sevmiyor musun ? Ortamdan soyutlanmak icin iyi oluyor aslinda bide bazi sarkilar kufurlu bebelerin yaninda tebessumle dinliyorumBende kullanamıyorum kulaklıkla müzik dinlemek de bana göre değil
Organım yaBende kullanamıyorum kulaklıkla müzik dinlemek de bana göre değil
Ben pimpirikliyim aslında hep gözüm kulağım çocuklar da olur o yüzden sevmiyorum belki kücükde büýüyünceSevmiyor musun ? Ortamdan soyutlanmak icin iyi oluyor aslinda bide bazi sarkilar kufurlu bebelerin yaninda tebessumle dinliyorum
AynenÖyle olmuyor bende de ya kapı çalar ya başka bi ses geliyor gibi olur
Bir kere yeter yettiWhatttt efserin yine mi dogum gunu
43 böyle yazsak yeterli 34 sonuçta aynı rakamlarEfser Senin yasta bir yanlislik var ayda 3 kez dogdugunu dusunursek 20lerdesin şuvan
Çok teşekkür ederim Hepberaber olsun
amin emojisini kullanıncada hep şu aklıma geliyor ya
Mutlaka kapı çalıyor hem de duymamışım gibi güçlü bir şekilde. Gidip bakıyorum yok kimse süpürgeye devamAynen
Elektrik süpürgesi açıncada hep biri sesleniyormus gibi hissederim