- 11 Nisan 2007
- 83.117
- 482.349
Anlaşılmamak galiba tam bilemiyorum sorduğun için teşekkür ederim
Evlerde hepimizin oluyor sıkıntısı kimse dört dörtlük değil inan. Bazen boğuluyoruz şükür sebeplerimizi göremezsek hiç yaşanılmaz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anlaşılmamak galiba tam bilemiyorum sorduğun için teşekkür ederim
Biz bonus la geçen hafta öyle yapmıştık aslında . Çocuk odası için . Ama devamı gelmedi. Yapacaksanız önce mutfak yapalım çünkü yarın dolap içlerini bitirmeyi düşünüyorumBonus boyle demisken ev icin belirli gunlerde falan odak noktasi mi yapsak
Bazen açık açık ne hissettiğini/düşündüğünü söylemek gerekiyor. Denedin mi?Anlaşılmamak galiba tam bilemiyorum sorduğun için teşekkür ederim
Aa ben kacirmisim. Dur ayol hemen yarin diyoBiz bonus la geçen hafta öyle yapmıştık aslında . Çocuk odası için . Ama devamı gelmedi. Yapacaksanız önce mutfak yapalım çünkü yarın dolap içlerini bitirmeyi düşünüyorum
E sen başlattınAa ben kacirmisim. Dur ayol hemen yarin diyo
Çok haklısın yarın mutfak dolaplarından başlayalım o zamanGenel olarak temiz ev ama dibe batmadan ufak ufak yapmak istiyorum bas edemiyorum sonra
Rabbim şifa versin canım yaaaSagol efserim Nafiz koreze goturdum ama dr canimi sıktı bademcikte delik var diyor yanindaki degil diyor. Babasini cagirdim lokman hekime goturucez bakalim.
Yeni geldimBen gidiyorum kızlar yarın sabah yeni işlerle görüşürüz
Ooo unumu eledim eleğimi astım sen geldinYeni geldim
Misafirler nolduBiz bonus la geçen hafta öyle yapmıştık aslında . Çocuk odası için . Ama devamı gelmedi. Yapacaksanız önce mutfak yapalım çünkü yarın dolap içlerini bitirmeyi düşünüyorum
Demişsin,Bikaç gün sonra misafirlerim gelecek halimden anlayın
Bana heç denk gelmedi zübürgemimi beğenmedinYoldan geçeni çeviriyorum nerdeyse bana gel diye her zaman canım ne zaman yolun düşerse buyur başım gözüm üstüne
Ne yapımışlarAa ben kacirmisim. Dur ayol hemen yarin diyo
Bence odaklanamamislarOdaklanmışlar