Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İhlamur filan demledim burun çeşme gibide ateş filan yok sanırım soğuk algınlığıEfser gecmis olsun canim nasil simdi?
Bende varımBunun için randevulaşalım Allah aşkına çok birikti
Geçmiş olsun canımoglumu doktora getirdim ya ne zaman biter isimiz mechul. Hala Ogle arasi onu bekliyoruz
Sagol efserim Nafiz koreze goturdum ama dr canimi sıktı bademcikte delik var diyor yanindaki degil diyor. Babasini cagirdim lokman hekime goturucez bakalim.Geçmiş olsun canım
Hangi hastane
Terlemesinden belliymis aslinda soguk alginligi olmasi. Insaallah cabuk toparlarİhlamur filan demledim burun çeşme gibide ateş filan yok sanırım soğuk algınlığı
Taş oluyor bademcikte öyle bişey miSagol efserim Nafiz koreze goturdum ama dr canimi sıktı bademcikte delik var diyor yanindaki degil diyor. Babasini cagirdim lokman hekime goturucez bakalim.
3 makina çamaşır kurudu MaşAllah beBurada da öyle rüzgar var ki biraz daha sallanırsa çamaşırlar kuruyacak
Misafir gelince hep böyle oluyorumLimonsuzzcay la yapın hadi çok iştahlı o
Mazotsuz çalışmıyor tabiİşlerin arasında 3 uzun telefon konuşması yaptım yemek yiyim geliyim .
Evet tas dedi bonus enfeksiyonla asiniyor diyor baktim bende ufacik delik var korktum baya hic duydun mu bademcik tum aldirsak diyorumTaş oluyor bademcikte öyle bişey mi
Cok korkulck bisey degil enfeksiyon fazlaymis ama gorunce o deligi cok tuhaf oldumAktif Lora kuzum İnşAllah ciddi bişey değildir
Oda çok gerekmedikçe doğrı değilmiş ki ama traşlamak gibi mi ne doğru kelime mi bilmiyorum da ufaltıyorlar büyük bademcikleri yiğenlerime yapıldıEvet tas dedi bonus enfeksiyonla asiniyor diyor baktim bende ufacik delik var korktum baya hic duydun mu bademcik tum aldirsak diyorum
Ay ben bunu niye 3 kez okudumda anladim cok guldumMazotsuz çalışmıyor tabi
Yutubdan bak millet taşını kendi çıkarıyorCok korkulck bisey degil enfeksiyon fazlaymis ama gorunce o deligi cok tuhaf oldum
Ya simdi o delik olan yer tas miYutubdan bak millet taşını kendi çıkarıyor
Taşlar beyaz beyaz görünüyor valla videolardaYa simdi o delik olan yer tas mi