- 13 Ağustos 2020
- 14.759
- 82.422
- 32
Gorselden baktim beyaz dis gibi evet. Demek ki o sonraki asama bu direkt bosluk oyyTaşlar beyaz beyaz görünüyor valla videolarda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gorselden baktim beyaz dis gibi evet. Demek ki o sonraki asama bu direkt bosluk oyyTaşlar beyaz beyaz görünüyor valla videolarda
Yemekleri yaptım pisiyorlar çamaşır olayına girmem lazım katlanacak asılacak bi tür daha yikanavk var
Ütülenecekler de var tabii bide dolap iclerimmm ahhh
Tamam yaparken bana da haber verirseniz sevinirim dolaplardan da biraz yapsam mı bugün bilemiyorumÜtüyü toplu yapıcaz inşallah dolap içlerini de parça parça yapabilirsin raf raf bölüm bölüm gibi
Perdeyi astımÇocukların battaniyelerini balkona astım havalansınlar diye
Makinaya çamaşır attım çalıştırdım
Küveti , klozeti,lavaboyu ve banyoyu bol çamaşır suyuyla fırsalayıp yıkadım
Muslukları parlattım
Çöp kovasının dışını sildim
Battaniyeleri topladım yataklarına serdim
Çamaşırları astım
Salonu topladım
Koltuk örtülerini düzelttim
Makinaya perde ve cibinlikleri attım çalıştırdım
Son olarak çocuklara öğle yemeğine patates kızartması yaptım
Neyin varModum çok düşük hiç bisey yapmak istemiyorum hersey çok anlamsız gibi
Düşer kalırım maazallahMazotsuz çalışmıyor tabi
Yoldan geçeni çeviriyorum nerdeyse bana gel diye her zaman canım ne zaman yolun düşerse buyur başım gözüm üstüneMemleketeyken niye heç demedin
amin Allah razı olsunAllah kavuştursun
Amin Allah razı olsun Allah sizede kolaylaştırsınAllah kavuştursun benim eşim de yeni yılda gidecek
Evet bana da demiştinYoldan geçeni çeviriyorum nerdeyse bana gel diye her zaman canım ne zaman yolun düşerse buyur başım gözüm üstüne
Anlaşılmamak galiba tam bilemiyorum sorduğun için teşekkür ederimNeyin var
Bonus boyle demisken ev icin belirli gunlerde falan odak noktasi mi yapsakÜtüyü toplu yapıcaz inşallah dolap içlerini de parça parça yapabilirsin raf raf bölüm bölüm gibi