Biz böyle yıvarlanarak gidicez demek bu dünyadanBen de yuvarlanıyorum diyet işleri de sarpa sardı dokunmayın çok fenayım
Teşekkür ederiimmHey maşallah
Hayır hayır kendimizi bırakmıyoruz ben bi senedir mücadele veriyorum kilo verdim aldım verdim aldım ama yeniden.basladim pes etmek yok.vericez inşallahBiz böyle yıvarlanarak gidicez demek bu dünyadan
Hayır hayır kendimizi bırakmıyoruz ben bi senedir mücadele veriyorum kilo verdim aldım verdim aldım ama yeniden.basladim pes etmek yok.vericez inşallah
Yani emek de veriyorum aslında ama bi yerde kopup gidiyorDikkat edip emek verdiysen bırakma zaten
bela olabilir komşu size boş ver lütfenSlm kızlarEv işleri tam gaz devam tezgahı çamaşır suladım heryeri ovdum.
Evi bir tür toparladım ama yine dağıldı.
Çocukların eşimin ilaçlarini verdim.
Kuzen doğum yapmış ona gideceğim inş.
Suriyeli komşum müzik son ses dinliyor sinir oldum kendimi zor tutuyorum Filistinliler savaş altındayken üstelik kendileri daha iyi anlaması gerekirken bizden daha duyarsızlar resmen.
Hiçbiri Filistinliler kadar olamaz.
Hayatım da ırkçılık yapmam ama ağrıma gitti uzatirsa gidip uyaracağım.
Kolay gelsin deren çocuklara ders çalıştırmak bir sürü işten daha yorucu oluyorHaftasonu fazla is yapmak istemiyorum.çocuklara ders çalıştırıyor um
Hadi oğlum hadi kızım diye diye
Ortalık toplandı
Camasir yikandi serdim
Kahvalti kurup kaldırdım
Ön balkonu sildim, yıkadıgim halıyı serdim
Bul.mak bosalttim
Caydanlik ve caycıyi cifledim
Mutfak salon ve koridoru robota süpürttüm
Oğlanin nezlesi var çorba yaptim.meyve hazirladim balli süt falan
Kizla markete gittik geldik
Dus aldim duşakabini ovdum
Çocukları geri derse oturtacagim
Yok ne belası canım alt katta oturuyor geçerken uyaracaktım ama hazırlanıyordum bebiş görmeye gidicektim kapattılar o arada neyseki.bela olabilir komşu size boş ver lütfen
Aynen canim ya yazarken de onu düşündüm.Kolay gelsin deren çocuklara ders çalıştırmak bir sürü işten daha yorucu oluyor
Ne biliyim komşu olunca dikkat etmek lazım dedimYok ne belası canım alt katta oturuyor geçerken uyaracaktım ama hazırlanıyordum bebiş görmeye gidicektim kapattılar o arada neyseki.
Bela olana bela olurum dermişimhem sakinim sinirlenince de keskinim valla hiç korkmam
Geçmiş olsun canım aman ihmal etmeNapiyosunuz kızlar
Kış temizliğimi yaptim halılarımı serdim.oh evim mis
Günlük temizlik yapmayı özledim ya.hergün dip köse offf.
Bu sabahta ortalıgı topladim
Evi robota süpürttüm
Tozlari aldım
Sofralar çırpildi
Wc ve lavoba yıkadim havlu degisti
Banyonun lavobosunu yıkadim havlusu degisti
Ocagi sildim mutfak toplandı
Kızla markete gittik geldik
Kocam yine yok
Göğsüm sıkışıyor sürekli doktora gitmeyede üşeniyorum
Şimdi battaniye keyfine gectim
Nasılsın canımHayırlı akşamlar kızlar