- 1 Aralık 2021
- 12.026
- 40.337
- 34
hayirlisi olsun güzel ve mutlu günler geçir yeni evinizdeTaşındım sonunda kızlar ay toplaması temizliği yerleştirmesi mahvoldum. Şükür dün itibariyle yerleştim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayirlisi olsun güzel ve mutlu günler geçir yeni evinizdeTaşındım sonunda kızlar ay toplaması temizliği yerleştirmesi mahvoldum. Şükür dün itibariyle yerleştim
Teşekkür ederim inşallah canımhayirlisi olsun güzel ve mutlu günler geçir yeni evinizde
Çok sevindim canım gözün aydınTaşındım sonunda kızlar ay toplaması temizliği yerleştirmesi mahvoldum. Şükür dün itibariyle yerleştim
iyi günlerde oturun .Taşındım sonunda kızlar ay toplaması temizliği yerleştirmesi mahvoldum. Şükür dün itibariyle yerleştim
Teşekkür ederim. Valla öyle canımız çıktı ama değdiÇok sevindim canım gözün aydın
Oh mis gibi tertemiz evde oturuyorsun şu an
Teşekkür ederimiyi günlerde oturun .
Yazılabilecek herşeyi yazmışsınız hoşgeldinizMerhabalar, aranıza beni de alır mısınız? :)) 47 yaşındayım 23 ve 11 yaşlarında 2 kızım var, özel bir şirkette ön muhase işi yapıyorum. Sorularınız olursa yanıtlamaktan ve ben de sizleri tanımaktan mutluluk duyacağım :) Sevgiler...
Hoşbuldum, çok teşekkürler ederim sizlere...Dün gece mutfağımı ve salonumu derli toplu bıraktım mutluyum :)) Bir de dün gece yatmadan önce alarmlarımı teke düşürmüştüm çaldı ve kalktım ilk hedefim buydu bu ok. Sonraki hedefimi de gerçekleştirdim, işe yürüyerek geldim ( iş-ev arası tempolu yürüyüş yaparsam yarım saat sürüyor)...Gecikmediğimde sanki günüm daha iyi geçiyor. Bu arada 07:30'da işbaşı yapıyoruz biz, akşam da 17:30 çıkışımız...Sizler nasıl başladınız güne?Yazılabilecek herşe
Hoş geldinizMerhabalar, aranıza beni de alır mısınız? :)) 47 yaşındayım 23 ve 11 yaşlarında 2 kızım var, özel bir şirkette ön muhase işi yapıyorum. Sorularınız olursa yanıtlamaktan ve ben de sizleri tanımaktan mutluluk duyacağım :) Sevgiler...
Hoş geldinMerhabalar, aranıza beni de alır mısınız? :)) 47 yaşındayım 23 ve 11 yaşlarında 2 kızım var, özel bir şirkette ön muhase işi yapıyorum. Sorularınız olursa yanıtlamaktan ve ben de sizleri tanımaktan mutluluk duyacağım :) Sevgiler...
Çok tatlısın teşekkür ederimLidlaylim içimden geldi