- 1 Aralık 2021
- 12.026
- 40.336
- 34
Arada bir bile gelmiyor özledikMaratonları sana yaptığım işleri yazmayı özledim Nego
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arada bir bile gelmiyor özledikMaratonları sana yaptığım işleri yazmayı özledim Nego
Elele tutuşup işleri bitirdik diye selena gibi çağırsak belki...Arada bir bile gelmiyor özledik
hergün etiketleyip mi çağırsak gelsin artık sende özelden söyleElele tutuşup işleri bitirdik diye selena gibi çağırsak belki...
Sen de her gün gelsen . Belki dışardan okuyordur heves edip gelirElele tutuşup işleri bitirdik diye selena gibi çağırsak belki...
Ne güzel hızlı bi giriş yapmışsınHoşbuldum, çok teşekkürler ederim sizlere...Dün gece mutfağımı ve salonumu derli toplu bıraktım mutluyum :)) Bir de dün gece yatmadan önce alarmlarımı teke düşürmüştüm çaldı ve kalktım ilk hedefim buydu bu ok. Sonraki hedefimi de gerçekleştirdim, işe yürüyerek geldim ( iş-ev arası tempolu yürüyüş yaparsam yarım saat sürüyor)...Gecikmediğimde sanki günüm daha iyi geçiyor. Bu arada 07:30'da işbaşı yapıyoruz biz, akşam da 17:30 çıkışımız...Sizler nasıl başladınız güne?
Geçmiş olsunMerhabalar
Bu sefer inşallah kalıcı olurum.
Yaptıklarım
Dünden beri şiddetli baş ağrım olmasından dolayı okul giriş çıkışından kaytardim
Kahvaltı haz.
Bul. Mak. Boşaldı.
WC. Çöpünü çıkarıp yıkadım.
Merdiven için şu deterjan koydum.
Çamaşır topladım katladim.
Yastık yıkandı asıldı.
Yeni çamaşır asıldı.
Yapılacaklar
- Yataklar evet evet yataklar toplanacak
- Okuldan gelen evlada istediği yapılıp sofra hazırlanacak.
- Mutfak toplanacak
- Yıkanan çamaşır asılıp yenisi atılacak
- Akşam yemeği yapılacak
- Duruma göre süpürülecek
AnlaştıkGeçmiş olsun
Hadi beraber kalkalım o zaman. 1 saat sonda gelip yaptıklarımızı yazarız ne dersin?
Tamam hadi kalkıyorum benAnlaştık
Yok canım sadece hatim grubuna aylık cüzünü yazıyor. Ben gelmeye çalışayım inşSen de her gün gelsen . Belki dışardan okuyordur heves edip gelir
Bonus bonusum biz maratona çıkıyoruz den de gel
Benim 45 dakikada yaptığım işi sen iki dönerek bile yaparsın bonusum45 dk olmuş baya yol almışsındır limonsuz ben de örgüye daldım kalkıcam inş
Sen hep gel nego da gelir elbetYok canım sadece hatim grubuna aylık cüzünü yazıyor. Ben gelmeye çalışayım inş
Sen hala iş yapıyorsun galibaAnlaştık