- 1 Aralık 2021
- 12.028
- 40.352
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun canım güle güle kullan.Valla ter icinde ev süpürmekten kurtuldum.su an evdeki en sevdigim cihazim kendisi.
Dik süpürgedede yine sen süpüreceksin ama bu öyle değil
O yerleri süpürup silerken ben camasir seriyorum balkon yıkiyorum falan.es zamanli ilerliyoruz.
Düsunen herkes alsin .temizlik tasam kalmadi valla.diger islerimide dinlene dinlene yapiyorum
Oh oh afiyet olsunKolay gelsin canım afiyetler olsun.
Bende makinayı doldurup çalıştırdım lahmacun götürdüm fırına gidip aldım.
Etrafı çamaşır suladım çöpleri topladım epey gün yoğun geçti.
Çayımı içicem inş.
Âmin canım benim çok teşekkür ederim evet tüp bebek tedavisindeyim haftaya muhtemelen transferim olacakHayırlı olsun canım güle güle kullan.
Ben bu konuda çok kararsız kaldım,memnun olmayan da vardı kafam karıştı yoksa almak istediklerim arasındaydı.
sweetgirlcandy geçmiş olsun canım
Tiniminimavihanim hayırlısıyla Rabbim hayırlı salih evlatlar nasip etsin inşallah
Şuan tedavide misin ben takip edemedim yada görmedim canım?
Bana mı dedin yavBende uğraşıyorum okula gidenler küçük derken gün geçiyor ne kadar yoğun olsamda kk ya geliyorum
Öyle gibi olmuşBana mı dedin yav
Oh mis afiyet olsunBende çocukların ödevleri yaptırdım uyudular. Kek yaptım kendi kendime keyif yapcam. Evi de düşünce gücümle toplamayı düşünüyorum
Ay ne güzel olurdu ev öyle toplansaydıBende çocukların ödevleri yaptırdım uyudular. Kek yaptım kendi kendime keyif yapcam. Evi de düşünce gücümle toplamayı düşünüyorum
Vallahi ya. Sadece çamaşırlara bak hepsi katlanmış olsun falan gece gece şimdi öyle yoğunlaşıp baksak çok korkunç olur amaAy ne güzel olurdu ev öyle toplansaydı
Bakmadın İnş kardeşimVallahi ya. Sadece çamaşırlara bak hepsi katlanmış olsun falan gece gece şimdi öyle yoğunlaşıp baksak çok korkunç olur ama
Yok kızBakmadın İnş kardeşim
Canım ben memnunun.herkese tavsiye ederim.pırıl pıril yapiyor eviHayırlı olsun canım güle güle kullan.
Ben bu konuda çok kararsız kaldım,memnun olmayan da vardı kafam karıştı yoksa almak istediklerim arasındaydı.
sweetgirlcandy geçmiş olsun canım
Tiniminimavihanim hayırlısıyla Rabbim hayırlı salih evlatlar nasip etsin inşallah
Şuan tedavide misin ben takip edemedim yada görmedim canım?
Nasılsın efser özledik seniiiGünaydın