Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
afiyet şifa olsun çikolata türevleride birebir kalp kırgınlıgına bileKırgınlığa birebir Limon, bal ve ılık suEki Görüntüle 3299428
Ayyy evet kesinlikle öyle ya bebiş doğduktan sonra kendimi okadar ihmal etmeye başladım ki, şu en ufacık şey bile iyi gelmeye başladıafiyet şifa olsun çikolata türevleride birebir kalp kırgınlıgına bile
Ne güzel bi davranış. Bayılıyorum böyle düşünceli ilgili öğretmenlereBizim öğretmen velilere kitap hediye almış her birinci sınıf öğretmeni olduğun da yapıyormuş çocuklar da okuma hevesi artsın diye
Güzel kokulu poşetler var onlara koy ama kokmaz benceKızlar kızımın kıyafetleri var hurçta onları siyah çöp poşetlerine koysam kokar mı taşınana kadar acaba. Taşınma henüz ufukta yok ama yakındır heralde
Onlar yırtılıyor taşınma sırasında kalın poşete koyuyorum bende ağzını bağlamayım bari kokmaz inşallahGüzel kokulu poşetler var onlara koy ama kokmaz bence
Kokmaz bence de ama içine koku kesesi yada lavantalı,güllü beyaz sabunlardan kat istersen.Onlar yırtılıyor taşınma sırasında kalın poşete koyuyorum bende ağzını bağlamayım bari kokmaz inşallah
Tamam canım olmadı öyle yapayımKokmaz bence de ama içine koku kesesi yada lavantalı,güllü beyaz sabunlardan kat istersen.
Geçmiş olsun canım. Büyüme ağrısı falan mı acabaGünaydın Gencolar
Oğlum ayağım ağrıyor diyor ne yapcaz bilmiyorum okula gidemeyecek sanırım toplantı var ona katılırım inş.