- 20 Aralık 2020
- 17.064
- 75.547
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İşte çok yorgun olma diye bebek uyurken sen de uyu dinlen biraz diyoruz tatlım uykusuzken enerjin kalmaz . Dinç olursa 1 2 saatte bütün işler yapılır . Bu zamanlarda önemli olan bebeğin ve senin sağlığın be mutluluğunİyi geceler Bir selam verip, raporumu da yazayım dedim. Birkaç gündür omuz ve boyun tutulması yaşıyorum fazla birşey yapamasam da evi en azından düzenli tutup çamaşır biriktirmemeye çalışıyorum ama ne mümkün her gün çorabından donuna kadar sabah akşam değişim yapan bir eşim var
Dün 2 makine, bugün 3 makine çamaşır yıkadım hala 1 makinelik daha var. Onları serdim, kuruyanları katladım, yerleştirdim. Eşimin haftalık ütüsünü yaptım.
Mutfağı süpürdüm, bulaşık makinesini boşalttım.El yıkama lavabolarını hızlıca elden geçirdim, evin tüm çöplerini kapı önüne koydum kapıcı alsın diye ve bittim. Tabi bunlaeı ancak eşim evdeyken yapabiliyorum. Yoksa imkansız gibi... Şu bebek uyurken sen de uyu muhabbetini de hiç anlamıyorum. Ben uyursam bu işleri kim yapacak? Çocuğum uyanıkken onunla ilgileniyorum, oyunlar oynuyorum. Zaten tek kalmayı da sevmiyor daha minik hemen ağlıyor. Onun uyuduğu her anı fırsata çevirip işlerimi halletmeye çalışıyorum ama çokta yorgunum. Analık böyle birşey sanırım
sende özlüyor musunİlkokul anaları (özellikle 1.sınıf)size de günaydın
kız o nasıl bir cesaretGeçen sene üçüncü çocuğu yaparsam kurutma makinası al demiştim. Şimdi de üçüncüden vazgeçtiğim için almayabilirsin diyorum
Ben özlemedim neden evde iyi ki okulda dedirten küçük oğlum varsende özlüyor musun
kız o nasıl bir cesaret
ben biraz aranıyorum sanırım. aslında ev cok sessiz bi keyiff yapılırdıBen özlemedim neden evde iyi ki okulda dedirten küçük oğlum var
Çok tatlı yaa benim kızın okulu görünüyor evden ablası ile gittilerbenim kız aklımla oynuyor sabah kalkmadı uyanmıcam diye ıkı saat nazladım, sacını yaptırmadı taramaya gerek yok diye. zorla kapıya cıkardım servisci abi kucak actı hosgeldin diye nasıl sarılıyor gülerek gitti sıfatıma dönüp bakmadı bile ben böyle
Bugün yine okuldaydım özlemeye fırsat kalmadısende özlüyor musun
kız o nasıl bir cesaret
Bebeğim küçükken ben de yapamazdım Arya colikti kızım oğlumda öyleydi, şuan iki yaşına iki ay var.Peşimde dolanıyor bazen çok zor oluyor iş yapmak,çok hareketli bir kız bebişHay maşallah bir ben mi tembelim acaba, bebişle doğru düzgün birşey yapamıyorum. Seninki kaç aylık yada kaç yaşında?
Benimki aynı ben Lora taranıyor saçlarını dişlerini fırçalıyor koku sıkıyor maş.aynı ben çıkarken ozenirim o da öyle.benim kız aklımla oynuyor sabah kalkmadı uyanmıcam diye ıkı saat nazladım, sacını yaptırmadı taramaya gerek yok diye. zorla kapıya cıkardım servisci abi kucak actı hosgeldin diye nasıl sarılıyor gülerek gitti sıfatıma dönüp bakmadı bile ben böyle
Aynı benGeçen sene üçüncü çocuğu yaparsam kurutma makinası al demiştim. Şimdi de üçüncüden vazgeçtiğim için almayabilirsin diyorum
Maşallah canım afiyetler olsun.Okula gidecekler gitti ve çay keyfi yapıyorum
Amin canımGünaydın tünaydın
Hayırlı haftalar, okullulara da hayırlı bir eğitim öğretim yılı olsun,zihin açıklığı dilerim evlatlara.
Okullular okula, işçiler işe. Evde kalanlara selam olsun
evet akrep burcu canı isterse herseye var ama istemezse mümkün diiil ayarsız bişi oluyo. benimki aynı ben diyemıcem ben uysal kendı ısını kendı gören hanım bir kızdımTünaydın kızlar
Kuzucuklarınıza maşallah kızlar Allah zihin açıklığı versin hepsine umarım çook güzel geçen bir eğitim öğretim yılı olur tüm evlatlarımız için.
Okul bahçesinde,sokakta o cıvıl cıvıl hallerini görünce o kadar hoşuma gidiyor ki çocuklara bayılıyorum öğretmen olurmuş benden galiba
Bizim ki öğlenci devrede on dk.ya çıkarız artık hazırlandık sayılır ikinci sınıf olunca
Benimki aynı ben Lora taranıyor saçlarını dişlerini fırçalıyor koku sıkıyor maş.aynı ben çıkarken ozenirim o da öyle.
Senin bu kız akrep Burcu muydu alem bu çocuklar
Aynı ben
Maşallah canım afiyetler olsun.
Amin canım
Benim kız da akrep burcu istemediğini yaptırmıyorsun cidden.Oğlum öyle değildi Valla ben de uysal mı uysal kendi işini gören çokta çalışkan kitaplara bayılan,full ödev yapan her yıl sınıf başkanı olan bir öğrenciydim.Kendimi övmüş gibi oldum ama bu yönleri çeksin çok isterim.Sonuç zaten okuyamadım maddi manevi imkânsızlar işte içimde ki en büyük yaraevet akrep burcu canı isterse herseye var ama istemezse mümkün diiil ayarsız bişi oluyo. benimki aynı ben diyemıcem ben uysal kendı ısını kendı gören hanım bir kızdım