- 13 Ağustos 2020
- 14.759
- 82.422
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok hiç yanlış anlamadım doğru düzgün Negoyu sormak ayrı konu sahibi tabiki merak edilir.Yanlış anladınız ben konuyu severek takip ediyorum . O sizin düşünceniz buraya da ilk defa yazdım
İnşallah geçici bir şeydir canımİnş.basit birşeydir canım kasığının o tarafı gösteriyor ağrıyor diyor. Akşam eşim acile götürecek inş.bakalım tamda yeni başladık okula böyle oldu canımı sıktı biraz.
Çok hareket etti de ondan mı bilmiyorum,ama bi süredir arada söylüyordu geçici diye düşündüm.
Aaa naptin çıkardın mıKulaklığı süpürgeye çektim
Çıkardım ama çalışmadı süpürge suluAaa naptin çıkardın mı
Masallah Allah zorunu kolay etsin.Salon konsolundaki misafir tabakları bardakları sardım koliledim. Tabi bunları yapmak saatler sürdü kızı uyuttukça yaptım Akşam da kızımın kıyafetlerini yorganları falan toplarım inşallah
Aaa tüh ya kötü olmuş. Pirince falan koysana belki işe yarar.Çıkardım ama çalışmadı süpürge sulu
Amin amin loramMasallah Allah zorunu kolay etsin.
koydum inşallah işe yararAaa tüh ya kötü olmuş. Pirince falan koysana belki işe yarar.
Canım naptın ev tuttunuzmu?Salon konsolundaki misafir tabakları bardakları sardım koliledim. Tabi bunları yapmak saatler sürdü kızı uyuttukça yaptım Akşam da kızımın kıyafetlerini yorganları falan toplarım inşallah
Hayır maalesef. Henüz arıyoruz dahaCanım naptın ev tuttunuzmu?
Böyle oluncada insanın canı temizlik çekiyor.Günün Raporunu yazmak isterdim lakin bebiş sabahtan akşama kadar toplamda 10'ar dakikadan 3 uyku yaparak 30 dakika uyudu ve ben hiçbir şey yapamadım. Sadece kahvaltı + akşam yemeği bu kadar
Insallah en hayırlısını bulursunuz canimHayır maalesef. Henüz arıyoruz daha
Yani canim bu zamanda ister 1.kat olsun yeterki ev olsun. Ilerde değişebilir siniz satar başkada alırsınız.hani normalde 1.katı bende sevmem ama hic evim yoksa bayıla bayıla alirdım valla.Kızlar size birşey danışmak istiyorum. Deprem bölgesinde yaşıyoruz ve 3.750 TL kira ödüyoruz. Aslında bu kira normalde çok fazlaydı ama deprem olunca 10-15 bine fırladığı için uygun kaldı. Sözleşme 4.ayda bitince %25 zammı kabul etmez daha şimdiden çok uyguna oturuyorsunuz demeye başladı ev sahibi... En az 12 bin ister, evimiz 4 yıllık içi gayet güzel 4+1 odalı... Tek maaşla bu kira bizi zorlayabilir, zaten merkezi sistem kışın 2-3 bin doğalgaz gelir en son 1.900 gelmişti geçen sene... Site gideri, faturalar geçim derken sıkışırız. Şuan başka eve çıkayım desem bir dünya masraf ve yine bu aralıkta fiyatlar +10 bin, 15-20 yıllık binalar bile 7-8 bin...
Şimdi bir ev alalım en iyisi dedik ama ev fiyatları da çok yüksek... Elimizde yeterli nakit yok, eşim biriyle anlaştı 3+1, dükkan üstü birinci kat, 2024 Haziran'da teslim edilecek deprem görmemiş bina 2.5 milyon... Bir arsamız var onu alacak 1 milyon 750 bine, geri kalanın bir kısmını da nakit verirsek 300 bin civarı da borçlanıcaz... Birinci kat olması çok içime sinmiyor, aşırı kararsız kaldık. Kiralık evler hem çok yüksek hem de fazla seçenek yok hem de bir yıl oturuyorsun çık diyorlar önceki evimde öyle olmuştu. Sizce bu evi alsak mı? Elimizde bi arabamız kalıyor, bir de evimiz olacak. Herkes kira yerine evinizin borcunu ödersiniz diyor. Eşimde bu fırsatı kaçırmayalım, arsayla takası kimse kabul etmiyor. Bu adam kabul etti, oturmasak bile satar başka kat alırız diyor.